Nova KBM

Vabilo na dogodek: Dan slovenskega kapitalskega trga 2024 | NKBM

Vabilo na dogodek: Dan slovenskega kapitalskega trga 2024

Začnite tipkati, kar iščete

Vabilo na dogodek: Dan slovenskega kapitalskega trga 2024

14 marec 2024
OBVESTILA
Kakšno je stanje slovenskega trga kapitala, kaj ponuja, zakaj si želimo razvitega in dobro delujočega trga in zakaj je to pomembno, bodo osrednje teme letošnjega dogodka Dan slovenskega kapitalskega trga, ki ga organizira Agencija za trg vrednostnih papirjev. 
 
Govorci iz vrst uglednih strokovnjakov finančne industrije vam bodo v dopoldanskem delu predstavili financiranje podjetij z izdajami lastniških in dolžniških vrednostnih papirjev preko borze, osrednja tema pa bo okrogla miza z izmenjavo izkušenj predstavnikov slovenskih borznih družb in borze. 

V popoldanskem delu boste izvedeli več o ravnokar izdanih ljudskih obveznicah, varčevalnih računih, vzajemnih skladih in dobili nasvete, kako najbolje sestaviti lasten portfelj naložb. Dogodek se bo zaključil z osrednjo temo tega dela programa, s predstavitvijo delnic petih največjih slovenskih borznih družb.  

Dogodek je namenjen obstoječim in bodočim podjetnikom, ki jih zanimajo možnosti pridobivanja dodatnih finančnih sredstev na trgu kapitala, študentom, ki želijo poglobiti znanja o trgu kapitala z informacijami iz prakse, ter malim vlagateljem, da spoznajo pozitivne učinke in naložbene priložnosti, ki jih ta trg ponuja.

Vidimo se 26. marca 2024 v Hotelu Union v Ljubljani, kjer boste na stojnici Nove KBM lahko izvedeli več o naši ponudbi borznega posredovanja in trgovanja s finančnimi instrumenti.

Udeležba na dogodku je brezplačna.