Nova KBM
 

V poslovalnici Nove KBM s ponosom sprejeli državne prvakinje v odbojki | NKBM

V poslovalnici Nove KBM s ponosom sprejeli državne prvakinje v odbojki

V poslovalnici Nove KBM s ponosom sprejeli državne prvakinje v odbojki

23 maj 2019
OBVESTILA
 

Naša banka je dolgoletni ponosni sponzor Odbojkarskega kluba Nove KBM Branik , ki se uvršča med najuspešnejše športne kluba v Sloveniji. Letos so si »bankirke« priborile že 16. naslov državnih prvakinj, uspešno pa nadaljujejo pot tudi v mednarodnem pokalnem prvenstvu.

Uspehe odbojkaric spremlja slogan »One team, one family«, ki izraža njihov način dela in odločenost, da ostanejo najboljša ekipa v državi. Hkrati so to sporočila, ki jih združuje tudi naša vizija, da Nova KBM postane najboljša banka 2020 (Best Bank 2020).

Izjemen dosežek naših bankirk smo proslavili tudi v Novi KBM na srečanju z naslovom PRAVI TRENUTEK ZA SLAVJE, ki je potekal v sredo, 22. maja, v poslovalnici Nove KBM Centrala v Mariboru.


Ves dan so naše stranke in drugi obiskovalci banke imeli priložnost fotografiranja s pokalom državnih prvakinj, zvečer pa je sledilo slovesno srečanje s prvakinjami. Vabimo vas k ogledu fotografij, državnim prvakinjam pa želimo še naprej obilo uspehov in jim sporočamo, da jih bomo ponosno sponzorirali tudi v prihodnje.

 
 
Fotogalerija