Nova KBM
 

Uporabite Moneto Nove KBM sedaj tudi na bencinskih servisih OMV | NKBM

OMV Slovenija se je pridružil sistemu Moneta, tako bodo gostje na vseh njihovih maloprodajnih bencinskih servisih ob gotovinskem in kartičnem poslovanju plačevali tudi z mobilnim telefonom prek sistema Moneta. Na možnost plačila z Moneto na servisih OMV goste opozarja prepoznavna nalepka.

Uporabite Moneto Nove KBM sedaj tudi na bencinskih servisih OMV

10 marec 2016
OBVESTILA
OMV Slovenija se je pridružil sistemu Moneta, tako bodo gostje na vseh njihovih maloprodajnih bencinskih servisih ob gotovinskem in kartičnem poslovanju plačevali tudi z mobilnim telefonom prek sistema Moneta. Na možnost plačila z Moneto na servisih OMV goste opozarja prepoznavna nalepka.
 
Moneta je sodoben in priročen način brezgotovinskega plačevanja, ki gre v koraku s sodobnim potrošnikom. Slednji namreč skrbi, da je mobilni telefon njegov zvesti spremljevalec. Pri Novi KBM Moneto izdamo brezplačno in za plačevanje z njo ne plačujete mesečnega nadomestila. Vse nakupe potrošnik poravna neposredno s svojega osebnega, poslovnega ali pooblaščenega računa z odloženim plačilom enkrat mesečno. To je le eden odličnih razlogov za uporabo.

Lastnika sistema Moneta sta Nova KBM in Telekom Slovenije. »Moneta kot odprt slovenski plačilni sistem ponudnikom blaga in storitev nudi dodatno možnost brezgotovinskega prejema plačil, uporabnikom pa omogoča prijazen, varen in enostaven nakup z mobilnim telefonom, ki ga imajo vedno pri roki. Pri tem uporabniki račun za porabo poravnajo enkrat mesečno. Zadovoljni smo, da so prednosti, ki jih Moneta prinaša, prepoznali tudi v družbi OMV. Verjamemo, da bo s tem brezgotovinsko plačevanje z mobitelom še bolj privlačno za širok krog uporabnikov,« je ob tem povedala Nina Strajnar, vodja skupine Moneta v Telekomu Slovenije.

»Z vključitvijo v sistem Moneta smo uporabniško izkušnjo, ki jo gostom nudimo na naših bencinskih servisih, dvignili na še višjo raven. Pri tem smo upoštevali želje in potrebe naših gostov ter jim ponudili dodatno brezgotovinsko možnost plačevanja, ki omogoča tekoč, nemoten in hiter nakup. Tako lahko gostje odslej na priročen in varen način plačilo opravijo kar prek mobilnega telefona, kar je še posebej priročno v primerih, ko je bankomat predaleč, ali če se zgodi, da pozabijo denarnico,« pravi Sarita Neumayr, vodja podpore prodaje in ITC - R v OMV Slovenija.

Sistem brezgotovinskega plačevanja z mobilnim telefonom Moneta komitentom Nove KBM in Poštne banke Slovenije ter naročnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Debitela in Si.mobila, uporabnikom Mobi omogoča plačilo na več tisoč plačilnih mestih po vsej Sloveniji. Z varnostno kodo PIN, ki si jo uporabnik nastavi sam, so plačila, opravljena z Moneto, še dodatno zavarovana. Prav tako si lahko limit mesečne porabe vsak uporabnik prilagodi prek uporabniških strani Monete. Uporabniki službenih mobitelov lahko za Moneto uporabljajo storitev Ločen račun, prek katerega krijejo stroške zasebne rabe.

 
undefined

Več informacij o Moneti Nove KBM, pa na https://www.nkbm.si/moneta