POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiPravna obvestilaVarovanje zasebnosti

Varovanje zasebnosti

 
 

Nova KBM d.d. je zavezana k varovanju zasebnosti naših uporabnikov.

 
 
 
 
Kaj so piškotki?
 
 
 
 

To so majhne datoteke, ki so pogosto sestavljene iz unikatnega niza številk in črk ter se naložijo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno stran. Sam piškotek ne zbira informacij, če pa ga prebere strežnik skupaj z brskalnikom, je to lahko spletni strani v pomoč pri izvajanju vam prijaznejše in boljše uporabe.

Piškotki tako pripomorejo, da si spletna stran zapomni nekatere vaše odločitve (na primer kateri jezik ste nastavili) in tudi spremlja število obiskovalcev,  vaše klike ter premikanje po strani, zato da lahko stalno izboljšujemo delovanje strani.

 
 
 
 
 
Piškoti, ki jih uporabljamo
 
 
 
 

na www.nkbm.si strani:


  • Piškotek za shranjevanje vaših prednostnih izbir in nastavitev ter spremljanje aktivnosti na strani. Naziv piškotka je »NKBM2« in je vaš identifikator na celotni strani (da vas prepoznamo). Beleži tudi podatke o vaši lokaciji.
  • Piškotki za analitične namene – s pomočjo orodja Google Analytics spremljamo in analiziramo obiske. z informacijami o tem kako naši uporabniki uporabljajo stran, ugotavljamo kam postaviti katero vsebino, katere korake je potrebno optimizirati  ipd., kar nam zagotavlja, da lahko izboljšamo samo delovanje strani. Nazivi piškotkov so »__utma«, »__utmb«, »__utmc« in »__utmz« in se navezujejo na storitev Google Analytics. Več informacij o piškotkih storitve Google Analytics in zasebnosti.

na Bank@net-u, Poslovnem Bank@Net-u ter aplikaciji Oblikuj svojo kartico!:

  • Tako imenovani Sejni piškotki (Piškotki za avtentikacijo uporabnika) ne potrebujejo vnaprejšnje izrecne privolitve in si zapomnijo vnose v spletne obrazce (npr. spletna banka, storitve, kjer se uporabnik vpiše s svojim uporabniškim imenom in geslom …) ter se po končani seji zbrišejo. Piškotki so potrebni, da si spletno mesto uporabnika zapomni in da upo­rabnik pridobi dostop do omejene vsebine, potem, ko se je prijavil v storitev.
 
 
 
 
 
Nadzor nad piškotki
 
 
 
 

Po Zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) je za uporabo določenih piškotkov potrebna privolitev uporabnika. Uporabo piškotkov lahko tudi kadarkoli zavrnete. Po zavrnitvi boste našo spletno mesto še vedno lahko obiskali, vendar nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.

Svoje odločitve o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov lahko naknadno spremenite preko brskalnika.

Običajno se sprememba te nastavitve nahaja v menijski vrstici brskalnika Orodja > Internetne možnosti, razdelek »zasebnost« ali »varnost«. Tam nastavite katere vrste piškotkov želite blokirati ali omogočiti.

Piškotke lahko izbrišete in sicer prav tako preko brskalnika. Izbris je v večini brskalnikov dosegljiv v orodjih imenovanih »izbriši podatke brskanja« ali »izbriši zgodovino brskanja« (okno običajno prikličete tudi s kombinacijo tipk CTRL+Shift+Del) ter izberete izbris piškotkov.

Nekateri brskalniki ponujajo tudi možnost nastavitve »ne sledi mi« ali »do-not-track«, kar pomeni, da lahko generalno zavrnete uporabo piškotov.


Svoje odločitve o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov pa lahko spremenite tudi na spodnjih povezavah:

 

 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja