Nova KBM
 

Ugodnosti uporabe plačilnih kartic | NKBM

Uporaba plačilnih kartic vam prinaša veliko ugodnosti. Preverite, kaj ponujajo ponudniki.

Ugodnosti plačevanja s plačilnimi karticami


Ste vedeli, da vam uporaba plačilnih kartic prinaša številne ugodnosti? Na nekaterih mestih lahko pridobite dodaten popust, koristite dodatne storitve ali enostavno plačate na obroke.
 
 
 
Nova KBM

PONEDELJEK - OMV

Ob ponedeljkih plačujte z brezstično kartico Mastercard in kot člani Kluba OMV SMILE & DRIVE uživajte v 80 dodatnih točkah zvestobe.
 
Nova KBM

PONEDELJEK - MODIANA

Ponedeljkovi nakupi se izplačajo. Ob nakupu s kartico Mastercard v trgovinah Modiana, Modni hiši Maribor in na oddelkih tekstila in kozmetike v blagovnici Maxi, izkoristite 10 % popusta. 
 
Nova KBM

TOREK- HERVIS

Plačilo z brezstično kartico Mastercard vam vsak torek prinese 10 % popusta v trgovinah Hervis.
 
Nova KBM

SREDA - CINEPLEXX

Svoje filmsko doživetje plačajte z brezstično kartico Mastercard, saj ob nakupu ene vstopnice drugo pridobite brezplačno.
 
Nova KBM

ČETRTEK - iSTYLE

Zamenjajte svoj telefon, tablico ali računalnik za Apple izdelek, plačajte z kartico Mastercard in na vrednost stare naprave prejmite še dodatnih 150 € popusta.
 
Nova KBM

PETEK - TUŠ

Vsak petek uživajte v 30 % popusta ob nakupu izbranih blagovnih znamk Uhu, Lino, BIO sadje in zelenjava ter Monte. Vrednost ugodnosti vam je ob nakupu povrnjena na Tuš klub kartico.
 
Nova KBM

SOBOTA - SONČEK

Plačujte s kartico Mastercard in vsako soboto uživajte v 5 % popusta na izbrane aranžmaje.
 
Nova KBM

1 NA DAN

Plačajte s kartico Mastercard in ob nakupu izbranih ponudb pridobite nazaj 10 % vrednosti nakupa in razvajajočo ugodnost.