Nova KBM
 

Ugodnosti za imetnike poslovnih kartic Visa | NKBM

Uporaba poslovnih Visa kartic vam prinaša veliko ugodnosti. Preverite, kaj ponujajo ponudniki.

UGODNOSTI POSLOVNIH KARTIC VISA NOVE KBM

Imetniki poslovnih kartic Visa Nove KBM lahko izkoristite številne ugodnosti, ki jih zagotavljamo s široko mrežo partnerjev.

Preverite seznam ugodnosti, ki so vam na voljo, in prihranite s poslovno Viso Nove KBM.

 

UGODNOSTI ZA IMETNIKE POSLOVNIH KARTIC VISA NOVE KBM

 
Nova KBM

10 % popusta pri nakupu nad 100 EUR v Steklarni Rogaška

V Steklarni Rogaška že od leta 1665 gojijo mojstrsko tradicijo ročno izdelanega kristalnega stekla, ki je s svojim neskončnim leskom in izjemno jasnostjo eden najkakovostnejših na svetu.

Izberite estetsko dovršena darila za vse priložnosti in pri nakupu nad 100 EUR izkoristite 10 % popusta na izdelke Steklarne Rogaška. Popust lahko izkoristite do 30. 4. 2023 v spletni trgovini ob plačilu s poslovno kartico Nove KBM in uporabi kode PREM10. Popust lahko izkoristite tudi v fizičnih prodajalnah v Ljubljani in Rogaški Slatini.

Popust velja na izdelke po redni ceni. Popusti se ne seštevajo. Popust ne velja na stroške dostave.

 
Nova KBM

10 % popusta v restavraciji CUBO


Razvajajte svoje brbončice z odličnimi jedmi mediteranske kuhinje v restavraciji CUBO v Ljubljani.

Ob plačilu s poslovno kartico Nove KBM lahko do 1. 7. 2023 izkoristite 10 % popusta na jedi in izbrane pijače*.
 *Nabor pijač, ki spadajo v popust, določi restavracija.


 

 
Nova KBM

10 % popusta Gourmet pakete Jezeršek e-cateringa

Preverjen recept za popolno pogostitev so vrhunske jedi Jezerškovih kuharskih mojstrov, ki vam jih dostavijo na izbrano lokacijo.

Do 31. decembra 2022 pri plačilu s poslovno kartico Visa Nove KBM in uporabo kode NKBM-JEZPREM na nakup kateregakoli Gourmet paketa v spletni trgovini Jezeršek e-catering prejmete 10 % popusta.

 
Nova KBM

Torkov 10 % popust v trgovinah s. Oliver


V trgovinah s. Oliver in s. Oliver Black Label vas čakajo trendovski kosi za vsak dan in klasična oblačila za posebne priložnosti.

Ob plačilu s kartico Visa Nove KBM v trgovinah s. Oliver vsak torek prejmete 10 % popusta na novo kolekcijo. Ponudba velja na redne cene do 28. 2. 2023. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo v spletni trgovini.

 
Nova KBM

Torkov 10 % popust v trgovinah Comma


Oblačila Comma sestavljajo ženstveni kroji in visokokakovostni materiali. Njihova široka ponudba obsega tudi odličen izbor poslovne mode in elegantnih oblek za večerne priložnosti.

Ob plačilu s kartico Visa Nove KBM v trgovinah Comma vsak torek prejmete 10 % popusta na novo kolekcijo. Ponudba velja na redne cene do 28. 2. 2023. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo v spletni trgovini. 

 
Nova KBM

10 % popusta na male gospodinjske aparate Gorenje

V Gorenju verjamejo, da mora vsaka njihova inovacija poenostaviti življenje. Naj bodo aparati Gorenje tudi del vaše osebne podporne ekipe, ki vam bo omogočila, da manj časa posvetite dnevnim rutinam, več pa stvarem, ki jih imate najraje.

V spletni trgovini Gorenje ob plačilu s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM10 prejmete 10 % popusta na male gospodinjske aparate. Popust lahko ob plačilu s kartico Visa Nove KBM uveljavite tudi v vseh studiih Gorenje po Sloveniji v Ljubljani, Mariboru, Kopru, Velenju in Murski Soboti. Ponudba velja do 31. 12. 2022 za izdelke na zalogi.

Popusti s promocijskimi kodami se ne seštevajo. Popust ne velja na stroške dostave.

 
Nova KBM

10 % popusta na napitke v Stow2Go


Začnite svoj dan z najboljšo kavo v mestu. Butična kavarna na Prešernovem trgu v Ljubljani bo očarala vse, ki si želite vrhunsko pripravljeno kavo iz najzanimivejših plantaž sveta. Poleg tega vam bo prijazno osebje z veseljem postreglo tudi z odlično matcho, čaji in drugimi napitki za na pot.

Pri plačilu s katerokoli kartico Visa Nove KBM do 31. 12. 2022 na vse napitke Stow2Go prejmete 10 % popusta. 

 
Nova KBM

10 % popusta v BODIFIT in na BODIFIT Play


Poskrbite za svoje zdravje in dobro kondicijo v centrih BODIFIT ali pa vadite v udobju svojega doma s storitvijo BODIFIT Play, ki omogoča spletne vadbe na zahtevo. Pri plačilu s kartico Visa Nove KBM pa izkoristite še ekskluzivne ugodnosti:

10 % popusta na vadbene karte (fitnes, vodena vadba in pilates center) ter posamezne storitve po rednem ceniku (savne, masaže, programi in testiranja).

10 % popusta na BODIFIT pakete pri plačilu v enkratnem znesku na blagajni BODIFIT centrov ter za obdobje vezave enega ali dveh let. Popust ne velja na plačilo mesečnega obroka po sklenjeni pogodbi. Popust velja le za nove naročnike.


10 % popusta pri sklenitvi letne naročnine na spletno vadbo BODIFIT Play pri spletnem plačilu ter uporabi kode NKBM10BODIFIT. Popust velja le za nove naročnike.

Popust ne velja na letno članarino. Ugodnosti lahko izkoristite do 28. 2. 2023.

 
visa ugodnost nove kbm wolt

Vsako sredo 15 % dobropisa na Woltu

 

Izkoristite Wolt.com dostavo hrane ter si domov ali v službo naročite jedi po svojem okusu. Vsako sredo vam ob naročilu z dostavo in plačilu s kartico Visa Nove KBM na aplikacijo Wolt povrnemo 15 % vašega nakupa, ki jih lahko unovčite ob naslednjem naročilu.

Ste nov uporabnik in boste svoje prvo naročilo na Woltu plačali s kartico Visa Nove KBM? Potem vam za prvo naročilo podarimo kar 40 % dobropisa vašega nakupa.

Ugodnost velja za naročila iz restavracij in trgovin do 31. 10. 2022 (od 00:00 do 23:59) pri plačilu s kartico Visa Nove KBM.

Sredino ugodnost s 15 % dobropisa lahko izkoristite večkrat, ugodnost za nove uporabnike s 40 % dobropisa, pa lahko izkoristite samo ob prvem nakupu. Dobropis je v aplikaciji Wolt veljaven 6 dni od njegovega prejetja, v aplikaciji pa bo viden, ko je naročilo dostavljeno. Ugodnosti se ne seštevajo.

Wolt dostavlja v Ljubljano, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Ptuj, Domžale, Velenje, Novo Gorico, Mursko Soboto in Koper. Več podrobnosti o ponudbi najdete tukaj.

 
Nova KBM

Torkov 10 % popust v Intersportu
 

Vse za športne aktivnosti na enem mestu in to s popustom! Ob plačilu s kartico Visa Nove KBM v trgovinah Intersport vsak torek prejmete 10 % popusta na redne cene.

 

Popust lahko do 31. 12. 2022 izkoristite imetniki katerekoli Visa kartice Nove KBM pri plačilu na prodajnih mestih in pri plačilu spletnega naročila na prevzemnih mestih trgovin Intersport. Popust velja za izdelke po redni ceni in se obračuna od končnega zneska na računu. Popust se ne sešteva s kuponi, ne velja na znižane izdelke ali izdelke »Intersport priporoča«, ne velja za nakup darilnih kartic in ne velja za plačila spletnih nakupov z dostavo na dom.


Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj. 

 
visa ugodnost nove kbm

Storitev Air Refund
 

Storitev Air Refund (vračilo sredstev v primeru letalskih zamud) vam pri odhodu iz Evrope s katerim koli letalskim prevoznikom ali pri prihodu evropskega letalskega prevoznika v Evropo pomaga do kompenzacije v naslednjih primerih:

- Zamuda leta: če let zamuja tri ure ali več.

- Odpoved: če je let odpovedan manj kot 14 dni pred odhodom.

- Zavrnjeno vkrcanje: zavrnitev vkrcanja s strani letalskega prevoznika.

 

Imetniki kartic Visa Nove KBM, ki so nakup letalske karte opravili s svojo kartico Visa Nove KBM, so v primeru uporabe storitve Air Refund upravičeni do nižje provizije za storitev. Postopek za pridobitev kompenzacije izvedete v samo nekaj korakih na spletnem mestu.
 

 

Ugodnost velja do vključno 31. 12. 2022 za imetnike kartic Visa Nove KBMAir Refund je sistem za vračilo sredstev v primeru letalskih zamud (angl. air-claim), ki uporabnikom pomaga do kompenzacije na podlagi uredbe EU o določitvi minimalnih pravic letalskih potnikov. Ostale pogoje in več podrobnosti o ponudbi preberite tukaj in tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm

Do 6 % vračila denarja na Booking.com


Platforma Booking.com ponuja več kot 28 milijonov namestitev in je na voljo tudi v slovenskem jeziku. Pri rezervacijah, ki jih opravite preko spletne strani ter plačilu s kartico Visa Nove KBM do 31. 10. 2022 prejmete na svojo kartico do 6 % vračila denarja. 

Do te promocije so upravičene samo rezervacije opravljene prek ciljne strani ponudbe pri nepremičninah, označenih z »značko za vračilo denarja«. Ostale pogoje in več podrobnosti o uveljavljanju ugodnosti preberite tukaj.

 

 
visa ugodnost nove kbm rimske terme

Do 30 % popusta v Rimskih termah


Potopite se v objem pomirjujoče narave in se v čudovitem okolju Rimskih term predajte užitkom v zdravilni termalni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca. Privoščite si najboljše, kar vam ponuja stičišče tradicije in sodobnosti.

Imetniki plačilnih kartic Visa Nove KBM lahko na izbrane storitve izkoristite naslednje ugodnosti:


15 % popusta na:

- vse individualne storitve v Medicinskem centru Valetuda (ne velja na pakete),
- aktualne pakete namestitev v Rimskih termah (ponudba ne velja za morebitne pakete v akciji),
- naročilo tort.

20 % popusta na:

- masažne storitve, beauty storitve in kopeli v Wellness centru Amalija (vse dni v tednu),
- vstop v Deželo savn Varinia (velja za 3–urne vstopnice, od ponedeljka do četrtka, prazniki so izključeni; popust ne velja na večerno vstopnico po 18. uri),
- degustacijski ali romantični meni v A la carte Sofija.

30 % popusta na:

- redno ceno kopalne karte (velja za 3–urne vstopnice, od ponedeljka do četrtka, prazniki so izključeni; popust ne velja na 2-urno vstopnico in večerno vstopnico po 18. uri).

Za unovčenje ugodnosti nas obiščite na recepciji term ali pa rezervirajte svojo ugodnost preko 03 574 2000, 03 574 2011 ali na booking@rimske-terme.si. Ob rezervacijah nas opomnite in dopišite, da želite koristiti ugodnost Visa. Ob plačilu bomo preverili ali bo plačilo opravljeno z izbranimi Visa karticami in vam priznali izbrano Visa ugodnost.

Ugodnosti do vključno 23. 12. 2022 veljajo za vse Visa kartice Nove KBM. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.
 
visa ugodnost nove kbm

Ostale Visa ugodnostiPlačujte s kartico Visa Nove KBM in uživajte v izjemnih popustih v spletnih trgovinah, pri hotelskih nastanitvah, najemu avtomobila, turističnih izletih ali ogledih znamenitosti.

Več ostalih ugodnosti najdete tukaj.