Nova KBM
 

Tudi piknik je lahko kulinarično doživetje | NKBM

V to je prepričan tudi dobitnik ekskluzivnega Big Green Egg žara, naša Premium stranka, ki se je ob predaji nagrade srečala s chefom na Big Green Egg Akademiji v JRE restavraciji Galerija okusov v Celju.

Tudi piknik je lahko kulinarično doživetje

17 december 2021
PREMIUM NOVOSTI
V to je od prejema nagrade prepričan tudi dobitnik ekskluzivnega Big Green Egg žara, naša Premium stranka, ki se je ob predaji nagrade v sredini decembra srečala s chefom na Big Green Egg Akademiji v JRE restavraciji Galerija okusov v Celju. Skupaj sta ustvarila eksplozijo edinstvenih okusov in navdušila s kulinaričnimi specialitetami, ki jih lahko tako okusno pripravimo samo na žaru.
 

V okviru partnerskega sodelovanja Nove KBM in JRE Slovenija, združenja vrhunskih chefov in restavracij, med katerimi so tudi tiste z Michelinovimi zvezdicami, so vam na voljo številne dodatne ugodnosti, kot so darila v JRE restavracijah ob plačilu s Premium karticami Nove KBM nad določenim zneskom, možnost udeležbe na MasterClass kulinaričnih delavnicah, druženja na vrhunskih kulinaričnih dogodkih in osebna srečanja s chefi. Ker je mesec december čas obdarovanja, lahko svojim najbližjim podarite edinstveno in nepozabno kulinarično doživetje v eni od JRE restavracij, v katerih ste kot Premium stranka deležni naštetih ugodnosti. Seznam restavracij najdete tukaj.

 

 
 
Fotogalerija