IZPOLNITE VLOGO IN JO ODDAJTE V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Na voljo smo vsak delovnik od 7:00 do 20:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet               

 
 
 
 
 
DomovPripomočki in nasvetiSum nedovoljenega ravnanja

Sum nedovoljenega ravnanja

 
 
 
Nasveti
 
Novosti
 
 
 
Želite prijaviti sum nedovoljenega ravnanja?
 
 
 
Nova KBM posluje trajno in uspešno ter je pri tem zavezana k spoštovanju vseh pravnih in etičnih zahtev. Da bi upravičili zaupanje strank, poslovnih partnerjev in zaposlenih, sta najpomembnejši poštenost in transparentnost poslovanja.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nova KBM posluje trajno in uspešno ter je pri tem zavezana k spoštovanju vseh pravnih in etičnih zahtev. Naša odgovornost je, da poslujemo v skladu z najvišjimi profesionalnimi in etičnimi standardi ter prakso. Da bi upravičili zaupanje strank, poslovnih partnerjev in zaposlenih, sta najpomembnejši poštenost in transparentnost poslovanja.
 
Banka namenja veliko pozornost prepoznavanju in preprečevanju nedovoljenih ravnanj. Primeri nedovoljenega ravnanja namreč lahko ogrozijo ugled banke, ji povzročijo finančno izgubo, regulatorne sankcije, prizadenejo njene zaposlene, komitente, izvajalce, dobavitelje in vse druge deležnike, ki sodelujejo ali pa želijo sodelovati z banko. Banka je dolžna v svojem interesnem okolju preprečiti vsako obliko nedovoljenega ravnanja, ki pomeni kršitev pravil z vidika skladnosti poslovanja, prav tako pa zgodnje zaznavanje prispeva k zmanjševanju neželenih ravnanj in vzpostavljanju preventivne strategije.

V Novi KBM smo sprejeli ničelno toleranco za vse vrste nedovoljenega ravnanja, s čimer jasno sporočamo našo zavezo k aktivnemu zagotavljanju poštenega, odgovornega in zakonitega poslovanja.

K večji učinkovitosti pri preprečevanju, odkrivanju in raziskovanju nedovoljenih ravnanj lahko prispevate tudi vi, tako da nas obvestite o sumu ali izvedbi nedovoljenega ravnanja.

V primeru prijave suma nedovoljenega ravnanja v dobri veri prijavitelj ne nosi nobenih negativnih posledic. Banka zagotavlja vsem prijaviteljem, ki v dobri veri prijavijo sum nedovoljenega ravnanja, varstvo pred morebitnimi negativnimi posledicami zaradi podane prijave. Banka ne dopušča, da se nad prijaviteljem, ki v dobri veri prijavi sum nedovoljenega ravnanja, izvaja pritisk oz. kakršnakoli vrsta diskriminacije v obliki povračilnih ukrepov. Zagotovitev zaščite prijavitelja pomeni varovanje zaupnosti njegovih osebnih podatkov. Osebni podatki o prijavitelju se smejo posredovati tretjim osebam le s posebnim soglasjem prijavitelja ali če obstaja zakonska podlaga, da se identiteta prijavitelja mora razkriti.

Prijave so lahko tudi anonimne. V tem primeru se prijava preveri v obsegu navedenih dejstev.


 
Želite več informacij ali prijaviti sum nedovoljenega ravnanja?

 
Za dodatne informacije nam pišite na e-naslov Prijavite sum nedovoljenega ravnanja Prijavite sum nedovoljenega ravnanja na telefon
 

prijavisum'at'nkbm.si
 

Anonimni e-obrazec
 

02 229 2371
 
 
 

 
                                
                                        
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja