POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiDružbena odgovornostSponzorstva in donacije

Sponzorstva in donacije

 
 
 
 
 
Sredstva za sponzorstva in donacije
 
 
 
 
Nova KBM s svojo dolgoletno tradicijo delovanja in vpetosti v lokalno okolje tesno sodeluje z lokalnimi skupnostmi.
 
Sredstva za sponzorstva in donacije podeljuje na osnovi strateških usmeritev in na podlagi začrtane politike in letnega plana. Sponzorstva usmerjamo v tiste projekte, dejavnosti ali aktivnosti, ki podpirajo naše poslovne cilje.
 
Sponzorski in donatorski projekti sledijo identiteti banke in njeni strategiji družbene odgovornosti. Banka kljub spremembi lastništva ostaja aktiven podpornik družbene odgovornosti ter prispeva k višji kakovosti življenja in razvoja tako lokalnega okolja kot okolja na nacionalni ravni.
 
Banka s svojo aktivno vlogo podpira projekte, posameznike, neprofitne organizacije, društva, zavode in klube na področju športa, kulture, izobraževanja, zdravstva, humanitarnih projektov ter drugih družbeno koristnih dejavnosti. Sponzorirane projekte nadgrajuje s partnerskim sodelovanjem in spodbujanjem k trajnostno naravnanemu delovanju.
 
Razpoložljiva sponzorska sredstva za leto 2018 bomo podelili na osnovi razpisa za dodeljevanje donacij in razpisa za dodeljevanje sponzorstev, katerega prijava nanj se je zaključila 31. januarja 2018. Obravnavajo se vloge za sponzorstva in donacije, ki so bile oddane preko standardiziranega e-obrazca objavljenega na spletnem mestu v času razpisa. Izbrani projekti bodo pisno obveščeni v skladu z določili razpisa.
 
Razpis za dodelitev sponzorskih in donacijskih sredstev za leto 2019 bo objavljen na spletnih straneh avgusta 2018.
 
Primarni cilji, ki jih zasledujemo so: partnerski odnos s sponzorirancem /prejemnikom donacije, krepitev blagovne znamke Nove KBM, povezanost z vrednotami in cilji banke, družbeni odgovornosti ter podpora projektom na področjih športa, kulture, humanitarnosti izobraževanja, trajnostnega razvoja itd.
 
Za dodatna vprašanja v zvezi s sponzorstvi in donacijami nam lahko pišete na elektronski naslov:
 
Banka se kot družbeno odgovorna institucija zaveda pomena vpetosti v širše družbeno in lokalno okolje. Zaupanje kot temeljno vrednoto in usmeritev ohranjamo na vseh področjih našega delovanja.
 
 
 
 
 
Šport
 
 
 
 
Šport

Banka je že vrsto let ponosni sponzor številnih športnih dogodkov, ekip in posameznikov. Med odmevnejšimi dogodki so Zlata lisica in tekmovanja za svetovni pokal v smučanju za ženske ter smučarski skoki v Planici. Med sponzoriranci banke so tudi KZS, Slovenska biatlonska reprezentanca, Odbojkarski klub Nove KBM Branik, Nogometni klub Maribor, Filip Flisar in drugi.

V skrbi za zdravje in ustrezen odnos do športa banka podpira delovanje bančnega športnega društva.

 
 
 
 
 
Kultura
 
 
 
 
Kultura

Banka je dolgoletna generalna pokroviteljica Festivala LentSlovenskega narodnega gledališča v Mariboru in Slovenskega narodnega gledališča v Novi Gorici. Je tudi sponzor Festivala Ljubljana in nekaterih drugih institucij ter dogodkov s področja umetnosti in kulture. V banki uspešno ustvarja tudi ženski  pevski zbor Nove KBM, ki ga banka podpira že od samega začetka. 


  
 
 
 
 
 
Izobraževanje in strokovni razvoj
 
 
 
 
Izobraževanje in strokovni razvoj

Vsako leto podpremo nekaj kakovostnih strokovnih konferenc in izobraževanja. Tudi zaposleni v banki se zavedajo svoje odgovornosti, da kot strokovnjaki sodelujejo pri izmenjavi znanj, izkušenj in dobrih praks ter tako prispevajo k izgradnji učinkovitega izobraževalnega okolja in kakovostnih kadrov. Mnogi bančni delavci in delavke se povezujejo z izobraževalnimi institucijami kot predavatelji in mentorji pri pripravi seminarskih, diplomskih ter magistrskih nalog. Sodelujejo tudi v odborih in vodstvih različnih strokovnih organizacij in se aktivno vključujejo v strokovne projekte


 
 
 
 
 
Dobrodelnost
 
 
 
 
Banka se pogosto pridruži humanitarnim akcijam, dobrodelne aktivnosti pa razvija tudi sama. Banka že par let je finančno podpira vseslovenski projekt Botrstvo za pomoč socialno ogroženim družinam. V skladu z vlogo družbene odgovornosti  pa je dodatno podprla dejavnosti Društva za pomoč otrokom z avtističnimi motnjami Školjka, društvo Hospic, Dobrodelno združenje koraki za korakce, Zavod Mirno morje, Fundacijo Vrabček, Društvo za zdravje srca in ožilja in druge. 
 
 
 
 
 
Sponzorska mapa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja