POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiDružbena odgovornostSponzorstva in donacije

Sponzorstva in donacije

 
 
Sponzorske in donatorske projekte banka odgovorno razporeja na podlagi začrtane politike, letnega plana, v manjši meri pa tudi na podlagi medletnih pobud in priložnosti.
 
 
 
Šport
 
 
 
 
Šport

Banka je že vrsto let generalni pokrovitelj številnih športnih dogodkov, tekmovanj in prireditev: dogodkov Zlate lisice, tekmovanja za svetovni pokal v smučanju za ženske, Odbojkarskega kluba Nove KBM Branik, Nogometnega kluba Maribor, Košarkarskega kluba Maribor, Rokometnega kluba Branik in drugih.

V skrbi za zdravje in ustrezen odnos do športa banka podpira delovanje bančnega športnega društva.


 
 
 
 
 
Kultura
 
 
 
 
Kultura

Banka je dolgoletna generalna pokroviteljica Festivala LentSlovenskega narodnega gledališča v Mariboru in Slovenskega narodnega gledališča v Novi Gorici. Je tudi sponzor Festivala Ljubljana in nekaterih drugih institucij ter dogodkov s področja umetnosti in kulture. V banki uspešno ustvarja tudi ženski  pevski zbor Nove KBM, ki ga banka podpira že od samega začetka. 


  
 
 
 
 
 
Izobraževanje in strokovni razvoj
 
 
 
 
Izobraževanje in strokovni razvoj

Vsako leto podpremo nekaj kakovostnih strokovnih konferenc in izobraževanja. Tudi zaposleni v banki se zavedajo svoje odgovornosti, da kot strokovnjaki sodelujejo pri izmenjavi znanj, izkušenj in dobrih praks ter tako prispevajo k izgradnji učinkovitega izobraževalnega okolja in kakovostnih kadrov. Mnogi bančni delavci in delavke se povezujejo z izobraževalnimi institucijami kot predavatelji in mentorji pri pripravi seminarskih, diplomskih ter magistrskih nalog. Sodelujejo tudi v odborih in vodstvih različnih strokovnih organizacij in se aktivno vključujejo v strokovne projekte


 
 
 
 
 
Dobrodelnost
 
 
 
 
Banka se pogosto pridruži humanitarnim akcijam, dobrodelne aktivnosti pa razvija tudi sama. V preteklem letu je izvedla dobrodelno akcijo Podari knjigo, podari prihodnost z zbiranjem rabljenih in novih knjig za ureditev otroških knjižnic v počitniških domovih Zveze prijateljev mladine, kjer letujejo otroci iz socialno šibkih družin.  Banka je finančno podprla tudi vseslovenski projekt botrstvo za pomoč socialno ogroženim družinam. V skladu s vlogo družbene odgovornosti  pa je dodatno podprla dejavnosti Društva za pomoč otrokom z avtističnimi motnjami Školjka, društvo Hospic, Dobrodelno združenje koraki za korakce, Zavod Mirno morje, Fundacijo Vrabček, Društvo za zdravje srca in ožilja in druge. 
 
 
 
 
 
SPONZORSKA MAPA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja