Za starše
 
 
 
SPOZNAM MAGIČNI SVET DENARJA!IGRALNICAALI VEŠ?DINDINOVA GALERIJAPOSLOVALNICENAPOVEDNIK DOGODKOVDINDINOV VARČEVALNIK
 
 
 
SPLOŠNI POGOJI OZ. PRAVILA IGRANJA SPLETNE IGRICE DINDIN PO CEKIN
NARIŠI IN POŠLJI MI SVOJO RISBICO

SPLOŠNI POGOJI OZ. PRAVILA IGRANJA SPLETNE IGRICE DINDIN PO CEKIN

S spletno igro Dindin po cekin želimo otrokom na zabaven in njim zanimiv način prikazati, da se je treba za stvari, ki si jih želijo, potruditi se in varčevati. Večjih stvari si želijo, več truda in časa morajo v to vložiti.

KAKO IGRAMO SPLETNO IGRICO?

Z izbiro določenega predmeta (vstopnica za kino, žoga, kitara, kolo, tablica) se določi težavnostna stopnja igrice. Večji je varčevalni cilj (zanj je treba privarčevati več), večja je težavnost igrice.

Pri varčevanju se mora (kot v resničnem življenju) izogibati različnim manjšim pregreham (sladoledu, bonbonom, torticam ipd.), nabira pa virtualne cekine. Če vseeno pobere katero od omenjenih manjših pregreh, se igra ne zaključi, temveč prejme minus točke (zmanjša se število do takrat nabranih cekinov). Vrednost cekina je 1 evro. Enaka je vrednost pobranega sladoleda, bonbonov, soka ali torte. Igra traja tako dolgo, dokler Dindin ne zbere dovolj cekinov za »nakup« izbranega predmeta.

Igra se zaključi tudi, če se Dindin trikrat (toliko ima življenj) zaleti v katero od ovir (klop, zaboj ipd.) ali če pobere toliko sladkarij, kolikor je zbral cekinov in je število cekinov enako nič.

Pa srečno pri igranju!  :)