Nova KBM
 

Smart Business | NKBM

V paketu so vam na voljo vse osnovne bančne storitve, ki jih napredni mikro podjetniki potrebujete pri vsakodnevnem poslovanju z banko. Tudi avtomatsko odobreni limit na računu. Vse to po enotni, konkurenčni ceni.

SMART BUSINESS


Vrhunsko pripravljeni na nove poslovne etape!

Izberite Smart Business za mikro podjetja, ki vključuje celovite poslovne bančne storitve!

 
PONASTAVI IN PRIKAŽI VSE PONASTAVI IN PRIKAŽI VSE
PAKET SMART BUSINESS
PAKET SMART BUSINESS
Vrhunsko pripravljeni na nove poslovne etape! Izberite paket Smart Business za mikro podjetja, ki vključuje celovite poslovne bančne storitve in samodejno odobren limit na računu.
KREDIT IN LIMIT SMART BUSINESS
KREDIT IN LIMIT SMART BUSINESS
Poslujte pametno in si olajšajte svoje tekoče poslovanje z našim enostavnim in hitrim kreditom ali limitom na poslovnem računu.
Nova KBM

SPLETNA, ELEKTRONSKA IN MOBILNA BANKA

Kot del ponudbe paketa SMART Business vam je na voljo uporaba poslovne spletne, elektronske in mobilne banke: Poslovni Bank@Net, Bank@Net com, eBank@Net com in/ali mBank@Net com.

Prednosti spletnega poslovanja so:
  • Priročnost in poenostavljeno poslovanje
  • Visoka varnost poslovanja
  • Celovit pregled nad vašimi financami
  • Prihranek časa in denarja
  • Dostopnost 
VEČ O TEM 
 

IZKORISTITE POL LETA BREZPLAČNE UPORABE POS-TERMINALOV


Brezgotovinska plačila so varna, v času covid-19 pa med strankami tudi vedno bolj priljubljena. Izkoristite posebno ponudbo Nove KBM in tudi vi omogočite svojim strankam udobno in varno plačevanje s plačilnimi karticami ali mobilno denarnico.

Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 30. 6. 2021 izkoristite pol leta brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje.


VEČ O TEM
 

CELOVIT PRISTOP ZA PAMETNO POSLOVANJE

 
Kot del ponudbe paketa SMART BUSINESS vam bo na voljo vaš skrbnik poslovnega računa. Ta bo na enem mestu poskrbel za vaše nemoteno in celovito finančno poslovanje.