Nova KBM
 

Smart Business | NKBM

V paketu so vam na voljo vse osnovne bančne storitve, ki jih napredni mikro podjetniki potrebujete pri vsakodnevnem poslovanju z banko. Tudi avtomatsko odobreni limit na računu. Vse to po enotni, konkurenčni ceni.

SMART BUSINESS ZA MIKRO PODJETJA

PONASTAVI IN PRIKAŽI VSE PONASTAVI IN PRIKAŽI VSE
PAKET SMART BUSINESS
PAKET SMART BUSINESS
Vrhunsko pripravljeni na nove poslovne etape! Izberite paket Smart Business za mikro podjetja, ki vključuje celovite poslovne bančne storitve in samodejno odobren limit na računu.
PAKET SMART START
PAKET SMART START
Paket za samostojne podjetnike in zasebnike, ki združuje osnovne poslovne bančne rešitve. Primeren za začetek podjetniške poti ali za podjetnike in zasebnike, ki pri svojem poslovanju potrebujejo osnovne bančne storitve.
KREDIT IN LIMIT SMART BUSINESS
KREDIT IN LIMIT SMART BUSINESS
Poslujte pametno in si olajšajte svoje tekoče poslovanje z našim enostavnim in hitrim kreditom ali limitom Smart Business za mikro podjetja.
DOLGOROČNI KREDIT
DOLGOROČNI KREDIT
Za mikro podjetja, ki potrebujejo finančna sredstva za financiranje dolgoročnejših naložb v osnovna in trajna obratna sredstva.
Nova KBM

SPLETNA, ELEKTRONSKA IN MOBILNA BANKA


Kot del ponudbe paketa SMART Business vam je na voljo uporaba poslovne spletne, elektronske in mobilne banke: Poslovni Bank@Net, Bank@Net com, eBank@Net com in/ali mBank@Net com.

Prednosti spletnega poslovanja so:
  • Priročnost in poenostavljeno poslovanje
  • Visoka varnost poslovanja
  • Celovit pregled nad vašimi financami
  • Prihranek časa in denarja
  • Dostopnost 
  •  
VEČ O TEM 
 

CELOVIT PRISTOP ZA PAMETNO POSLOVANJE

 
Kot del ponudbe paketa SMART START vam bo na voljo vaš skrbnik poslovnega računa. Ta bo na enem mestu poskrbel za vaše nemoteno in celovito finančno poslovanje.


KONTAKTI SKRBNIKOV