Nova KBM
 

Selitev Poslovalnice Koper | NKBM

Selitev Poslovalnice Koper

Selitev Poslovalnice Koper

11 september 2020
OBVESTILA
Poslovalnica Koper se 21. septembra 2020 seli v poslovalnico nekdanje Abanke, ki se nahaja v isti poslovni stavbi, na Ferrarski ulici 12 v Kopru.
 

V Novi KBM si prizadevamo za bolj učinkovito in racionalnejše poslovanje. Po temeljiti preučitvi vseh okoliščin smo sprejeli odločitev, da 21. septembra 2020 preselimo Poslovalnico Koper v prostore poslovalnice nekdanje Abanke Koper. Obe poslovalnici se namreč nahajata v isti poslovni stavbi, na naslovu Ferrarska ulica 12 v Kopru. Delovni čas združene poslovalnice je od ponedeljka do petka med 8:30 in 12. uro ter med 13:30 in 17. uro.

 

Stranke Nove KBM, tako fizične kot pravne osebe, ki lahko vse bančne storitve do operativne združitve obeh bank, ki je predvidena v začetku leta 2021, opravljajo kot doslej, torej v poslovalnicah Nove KBM, bodo v združeni poslovalnici svoje bančne storitve opravljale na bančnih okencih, označenimi z napisom Nova KBM. Čeprav bomo umaknili tudi bankomat Nove KBM pred poslovalnico, bo strankam za brezplačne dvige gotovine in vpogled v stanje na transakcijskem računu na voljo bankomat nekdanje Abanke, ki se nahaja pred združeno poslovalnico. Mrežo bankomatov obeh bank smo povezali že v začetku aprila letos, zaradi česar je strankam na voljo več kot 400 bankomatov po vsej državi.

 

18. septembra 2020 bomo združili tudi dnevno-nočna trezorja in stranke Nove KBM bodo začele uporabljati združeni dnevno-nočni trezor (nekdanjega Abančnega). Ob morebitnih dodatnih vprašanjih so strankam, ki so pravne osebe, na voljo njihovi skrbniki.

Veselimo se vašega obiska.