Nova KBM
 

Razpolovite razpoložljivost in podvojili boste razpoloženje | NKBM

S strankami Premium osebnega bančništva smo se srečali v mesecu maju, ko smo s partnersko družbo Zavarovalnica Triglav organizirali dogodek, skozi katerega nas je s svojimi dragocenimi izkušnjami popeljal Aljoša Bagola.

Razpolovite razpoložljivost in podvojili boste razpoloženje

6 junij 2022
PREMIUM NOVOSTI
Vsak dan smo izpostavljeni številnim dražljajem iz okolja, ki motijo našo pozornost. Zato je pomembno, da si znamo postaviti zdrave meje in prilagoditi svojo razpoložljivost. Vsak kreira svoje življenje sam in izbira rituale, ki prispevajo k boljši prihodnosti. S strankami Premium osebnega bančništva smo se srečali v mesecu maju, ko smo s partnersko družbo Zavarovalnica Triglav organizirali dogodek, skozi katerega nas je s svojimi dragocenimi izkušnjami popeljal Aljoša Bagola.
 

Aljoša je predstavil pot, po kateri lahko obrnemo vzorce sodobnih tehnologij v svojo korist in začnemo zares uživati življenje. Kreativni direktor desetletja je svetoval tudi o kreativnosti in postavljanju zdravih meja, ki so ključne za dobro življenje. »Prepolovite svojo razpoložljivost in podvojili boste svoje razpoloženje,« je prepričan Bagola. Ste vedeli, da kar nam roji po glavi, nam kroji življenje? Sicer pa za dobro počutje v lastni koži Aljoša priporoča tudi, da ste »priča kovanja vsakega pričakovanja«.

 

Zanimivo predavanje, ki je potekalo v prostorih Triglava Laba, je povezovala Nataša Matić, strokovna vodja za podporo prodaji, udeležence pa sta uvodoma nagovorili Nataša Damjanovič, direktorica Sektorja poslovna mreža v Novi KBM, in Jasna Kajtazovič, izvršna direktorica Zavarovalnice Triglav. Majsko popoldne smo tako preživeli v odlični družbi in se tudi iz srca nasmejali. Za Premium užitke smo poskrbeli z izbranimi prigrizki, ob katerih smo klepetali o koristnih informacijah in nasvetih.

 

Tudi v prihodnje vas bomo pravočasno povabili na načrtovane in tematsko raznolike Premium dogodke, ki so odlična priložnost za tkanje novih in poglabljanje obstoječih vezi.

 

 
 
Fotogalerija