Nova KBM
 

Racionalizacija mreže bankomatov | NKBM

Racionalizacija mreže bankomatov

Racionalizacija mreže bankomatov

25 maj 2020
OBVESTILA
V Novi KBM nenehno proučujemo možnosti za učinkovitejše poslovanje. S poslovanjem se prilagajamo tržnim razmeram, okoliščinam v gospodarskem okolju in navadam naših strank. Tako smo v mrežo naših bankomatov aprila letos povezali bankomate Abanke, na katerih našim strankam omogočamo brezplačne dvige in vpogled v stanje na osebnih računih.
 

Po proučitvi vseh okoliščin in s ciljem čim bolj racionalnega poslovanja smo sprejeli odločitev, da iz poslovne mreže nekatere bankomate umaknemo. Hkrati s tem pa gradimo tudi priložnosti, da smo našim strankam dostopni prek najrazličnejših klasičnih in sodobnih prodajnih poti.

Racionalizacija mreže bankomatov Nove KBM in Abanke bo potekala od maja do začetka septembra letos. Kljub umiku nekaterih bankomatov iz poslovne mreže bo strankam obeh bank še vedno na voljo okoli 400 bankomatov Nove KBM in Abanke po vsej Sloveniji, na katerih bo možno brezplačno dvigniti gotovino in preveriti stanje na računu. Tako bo poslovanje naših strank še naprej enostavno in nemoteno.