POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiKorporativno upravljanjePripravljeni na jutri

Pripravljeni na jutri

 
 

Pripravljeni na jutri...

 
… in skupaj z novima lastnikoma gradimo vodilno banko v Sloveniji.
 
Pripravljeni na jutri

Nova KBM je univerzalna banka z najdaljšo, več kot 150-letno tradicijo bančništva v Sloveniji, s sedežem v Mariboru. Od 21. aprila  sta lastnika banke ugledni mednarodni finančni sklad Apollo Global Management, L.L.C. (Apollo) in Evropska banka za obnovo in razvoj (EBRD). Skupaj z njima uresničujemo vizijo postati vodilna banka v Sloveniji. Več o tem

Osnovna dejavnost banke je zagotavljati kakovostne, sodobne, varne in donosne finančne rešitve za uresničevanje osebnih in poslovnih ciljev. Vendar naša odgovornost sega bistveno dlje – zavedamo se naše vloge in soodvisnosti v okoljih, kjer delujemo, zato dejavno sodelujemo pri razvoju gospodarskega in družbenega okolja. Nova KBM je tudi steber Skupine Nove KBM, ki se dejavno preoblikuje in se skladno z načrtom prestrukturiranja postopoma osredotoča na svojo osnovno, zlasti bančno dejavnost.

Rast in razvoj banke je rezultat zavzetega in kakovostnega dela vseh zaposlenih ter zaupanja in zadovoljstva naših strank in poslovnih partnerjev. Zaupanje kot temeljno vrednoto in usmeritev ohranjamo na vseh področjih našega delovanja.

 

Življenje je izziv. Ste pripravljeni na svojega?


Skrb za finance v vsakdanjem življenju predstavlja velik izziv, ki ga najlažje premagamo tako, da se nanj dobro pripravimo. Pri Novi KBM imamo vse potrebno znanje in izkušnje, da vam pomagamo odkriti vaš osebni ali poslovni finančni potencial in vas kar najbolje pripravimo na jutri.

Boljša finančna kondicija vam bo omogočila, da boste v prihodnost vstopili bolj brezskrbni in uresničili marsikatero skrito željo.

V banki nenehno spremljamo potrebe svojih strank in nadgrajujemo svoje storitve, pri čemer pa v ospredju ostajata stabilnost in varnost finančnih poslov, ki nam jih zaupate.

Posameznikom, samostojnim podjetnikom in pravnim osebam ter drugim organizacijam ponujamo klasične bančne storitve, storitve investicijskega bančništva, spletno bančništvo in druge sodobne bančne poti ter napredne finančne storitve in sisteme, kot je plačevanje z mobilnim telefonom (Moneta) in brezstičnimi karticami.

Vas zanima več o storitvah za pravne ali fizične osebe ali podatki o poslovanju banke?

 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja