Nova KBM
 

Prihajajoče novosti za stranke Nove KBM | NKBM

Prihajajoče novosti za stranke Nove KBM

NOVA KBM IN ABANKA ZDRUŽENI


Nova KBM in Abanka sta se združili. Združena banka se imenuje Nova KBM d.d. Abanka je z dnem pripojitve prenehala obstajati kot samostojna pravna oseba, vse obveznosti in pravice banke pa je kot njena pravna naslednica prevzela Nova KBM. 

 
 

POVEZUJEMO NAJBOLJŠE IZ OBEH BANK

SODOBNO DIGITALNO BANČNIŠTVO  
 
Poleg najboljše spletne in mobilne banke v Sloveniji ter kontaktnega centra vam je od sredine novembra 2020 na voljo tudi mobilna denarnica mDenarnic@, ki ponuja številne funkcionalnosti, kot npr. shranjevanje debetnih kartic in kartic zvestobe, takojšnja plačila Flik ter druge, ki bodo poskrbele za še bolj varna, hitrejša in enostavnejša mobilna plačila. Zaradi zagotavljanja močne avtentikacije lahko stranke Nove KBM od 1. januarja 2021 potrjujete plačila spletnih nakupov, opravljenih s plačilnimi karticami na spletnih prodajnih mestih ponudnikov iz EU, le z uporabo mobilne denarnice.
 

VEČ O TEM
 
NAJVEČJA FIZIČNA POSLOVNA MREŽA V DRŽAVI  
 
Stranke Nove KBM lahko bančne storitve opravljate v največji poslovni mreži po vsej državi: zraven poslovalnic Nove KBM in pošt odslej tudi v poslovalnicah nekdanje Abanke, medtem ko smo bankomate združenih bank že v letu 2020 povezali v skupno mrežo. Strankam Nove KBM je tako v primerjavi z začetkom leta 2020 na voljo kar 10 % več bančnih točk.

 
 

VAS ZANIMA VEČ?

Tukaj najdete odgovore na najpogostejša vprašanja o združitvi Nove KBM in Abanke.