Nova KBM
 

Prenova poslovalnice Tabor | NKBM

Prenova poslovalnice Tabor

Prenova poslovalnice Tabor

12 januar 2021
OBVESTILA
V Novi KBM nenehno skrbimo za poslovanje naših strank v prijetnih in modernih prostorih. Z veseljem vam sporočamo, da bomo 18. januarja 2021 začeli s prenovo Poslovalnice Tabor, s katero vam bomo omogočili več udobja in zasebnosti pri opravljanju storitev v družbi naših bančnih strokovnjakov.
 

Bančne storitve v poslovalnici vam bomo nudili do petka, 15. januarja 2021, nato pa poslovalnica ne bo poslovala do petka, 29. januarja 2021.
 

Vabimo vas, da v času prenove obiščete bližnjo poslovalnico Nove KBM Poslovalnico Cesta zmage, ki se nahaja na Cesti zmage 98 v Mariboru, prav tako pa se lahko obrnete na poštna okenca Pošte Slovenije oz. določene storitve opravite tudi na bankomatih.
 

Svoje bančne storitve lahko opravite tudi prek spletne banke Bank@Net in mobilne banke mBank@Net, ki sta pred kratkim prejeli naziv najboljša spletna in mobilna banka v Sloveniji, in s katerima lahko poslujete od koderkoli 24 ur na dan, ne glede na delovni čas poslovalnic banke ali pošt.
 

Za vsa vaša morebitna vprašanja smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 17 70 ali na info@nkbm.si.
 

Verjamemo, da boste z našimi storitvami zadovoljni tudi v prihodnje. Zahvaljujemo se vam za dosedanje zaupanje, v prenovljeni Poslovalnici Tabor pa se ponovno vidimo v ponedeljek, 1. februarja 2021.