Nova KBM
 

Prenova poslovalnice Ljubljana center | NKBM

Prenova poslovalnice Ljubljana center

Prenova poslovalnice Ljubljana Center

28 januar 2019
OBVESTILA
V naši banki si nenehno prizadevamo za še učinkovitejše in sodobnejše poslovanje, zato smo se odločili prenoviti Poslovalnico Ljubljana Center na Stritarjevi ulici 2, v Ljubljani. Prenova bo potekala od 28. januarja do 15. marca 2019.
 

Poslovanje strank bomo tako iz Poslovalnice Ljubljana Center začasno prenesli v Poslovalnico Ljubljana 1 na Pogačarjevem trgu 2 (ki se nahaja v neposredni bližini na ljubljanski tržnici). V času obnove prav tako ne bo deloaval bankomat na lokaciji Poslovalnice Ljubljana Center.

Bančne posle lahko opravljate v kateri koli drugi našiposlovalnici (na primer v poslovalnicah na Tivolski cesti 48 ali Linhartovi cesti 9 v Ljubljani), v poslovalnicah Pošte Slovenije in na izbranih poštah v specializiranih bančnih okencih (SBO). Vse naše poslovalnice, SBO in pošte najdete tukaj
 
Bančne storitve lahko opravite na vseh naših bankomatih ali prek spletne in mobilne banke. Če še niste uporabnik spletne banke, si lahko dostop uredite v manj kot dveh minutah, brez obiska poslovalnice.

Za vsa vaša morebitna vprašanja smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 17 70 ali na info@nkbm.si.