Nova KBM
 

Premium Ugodnosti| NKBM

Kot Premium stranko vas čakajo prav posebne in izbrane ugodnosti.

PREMIUM UGODNOSTI

Premium osebno bančništvo vam prinaša številne dodatne ugodnosti.


  ZANIMA ME
 
premium visa ugodnosti nove kbm osebno bančništvo JRE

NOVO! V sodelovanju z JRE Slovenija predani vrhunskim kulinaričnim doživetjem


V okviru partnerskega sodelovanja Nove KBM in JRE Slovenija, združenja vrhunskih chefov in restavracij, med katerimi so tudi tiste z Michelinovimi zvezdicami, so vam na voljo številne dodatne ugodnosti, kot so darila* v JRE restavracijah ob plačilu s premium karticami Nove KBM nad določenim zneskom, možnost udeležbe na MasterClass kulinaričnih delavnicah, druženja na vrhunskih kulinaričnih dogodkih in osebna srečanja s chefi.
 


* Premium darila se izključujejo z drugimi posebnimi ponudbami in ugodnostmi v JRE restavracijah, na primer ob izbiri oz. naročilu posebej za Teden restavracij kreiranih menijev.


 

 
Nova KBM

15 % popusta pri nakupu Hisense Laser TV Hisense, vodilno podjetje v svetu na področju tehnologij prikaza, je razvilo novo serijo laserskih televizorjev z ločljivostjo 4K, ki lahko spremenijo vaš način druženja, ustvarjanja in zabave.

Uživajte v kinematografski izkušnji kar doma in v spletni trgovini Hisense naročite laserski televizor z dodatnim 15 % popustom. Popust velja na že znižano ceno. Izkoristite ga lahko do 31. 12. 2022 ob plačilu s Premium debetno ali zlato kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM-PREM. Promocijska koda velja za kateri koli Hisense Laser TV na zalogi na Hisense.si.

Preberite več o laserski televiziji ali se na povezavi naročite na osebno predstavitev.

 

 
Nova KBM

10 % popusta pri nakupu nad 100 EUR v Steklarni Rogaška


V Steklarni Rogaška že od leta 1665 gojijo mojstrsko tradicijo ročno izdelanega kristalnega stekla, ki je s svojim neskončnim leskom in izjemno jasnostjo eden najkakovostnejših na svetu.

Izberite estetsko dovršena darila za vse priložnosti in pri nakupu nad 100 EUR izkoristite 10 % popusta na izdelke Steklarne Rogaška. Popust lahko izkoristite do 30. 4. 2023 v spletni trgovini ob plačilu s Premium debetno ali zlato kartico Visa ter poslovno kartico Nove KBM in uporabi kode PREM10. Popust lahko izkoristite tudi v fizičnih prodajalnah v Ljubljani in Rogaški Slatini.

Popust velja na izdelke po redni ceni. Popusti se ne seštevajo. Popust ne velja na stroške dostave.

 
premium visa ugodnosti nove kbm osebno bančništvo cubo
10 % popusta v restavraciji CUBORazvajajte svoje brbončice z odličnimi jedmi mediteranske kuhinje v restavraciji CUBO v Ljubljani.
 

Ob plačilu s Premium debetno ali zlato kartico Visa ter poslovno kartico Nove KBM lahko do 1. 7. 2023 izkoristite 10 % popusta na jedi in izbrane pijače*.

 


*Nabor pijač, ki spadajo v popust, določi restavracija.


 

 
premium visa ugodnosti nove kbm osebno bančništvo jezeršek

10 % popusta Gourmet pakete Jezeršek e-cateringa


Preverjen recept za popolno pogostitev so vrhunske jedi Jezerškovih kuharskih mojstrov, ki vam jih dostavijo na izbrano lokacijo.

Do 31. decembra 2022 pri plačilu s Premium debetno ali zlato kartico Visa ter poslovno kartico Visa Nove KBM in uporabo kode NKBM-JEZPREM na nakup kateregakoli Gourmet paketa v spletni trgovini Jezeršek e-catering prejmete 10 % popusta.
 

 
premium visa ugodnosti nove kbm osebno bančništvo ramšak

Premium darilo v Chateau RamšakUživajte v nepozabnem glamping doživetju med vinogradi v luksuznih šotorih in pravljični drevesni hiški z zasebno teraso, kjer vas bo pričakal tudi vroč jacuzzi pod zvezdnatim nebom. Ob rezervaciji dveh ali več nočitev prek spletne strani www.chateauramsak.com/si ali reservations@chateauramsak.com prejmete še premium darilo: steklenico domačega vina Ramšak po svoji izbiri.

Ugodnost lahko do 30. 9. 2022 izkoristite imetniki debetne kartice Premium ter zlate kartice Visa Nove KBM ob plačilu nastanitve na recepcij. Ob rezervaciji v opombo zapišite, da želite izkoristiti »Visa Nova KBM ugodnost – Chateau Ramšak«.

 
premium visa ugodnosti nove kbm osebno bančništvo sunrose
10 % popusta v hotelu Sunrose 7


Napolnite si baterije v butičnem hotelu za polnoletne Sunrose 7 v Bohinju in obiščite nov hišni wellness Zlata vila ter se razvajajte z vrhunsko kulinariko iz lokalnih sestavin. Ob direktni rezervaciji prek spletne strani hotela vnesite kodo CAMP-NKBM in prejmite 10 % popusta na nočitve.
 

Ugodnost lahko do 1. 7. 2023 izkoristite pri plačilu s Premium debetno kartico Visa in zlato kartico Visa Nove KBM. Popust se ne sešteva z drugimi popusti in ga ni mogoče uporabiti ob plačilu s turističnimi boni.  

 
Nova KBM

Visa Luxury Hotel Collection


Imetniki Premium debetne in zlate kartice Visa Nove KBM lahko uživate v ekskluzivnih ugodnostih vrhunskih hotelov in letovišč v več kot 45 državah sveta. Mednje spadajo:

Zagotovljeno najboljša cena*.
Samodejna nadgradnja storitev sobe ob prihodu.**
Brezplačen internet.**
Brezplačen kontinentalni zajtrk.
Odjava ob 15.00 uri.**
Status VIP gosta.
Bon za hrano ali pijačo v vrednosti 25 dolarjev.


Seznam luksuznih hotelov, kjer vam vaša kartica prinaša posebne ugodnosti, preverite tukajUgodnost velja do vključno 31. 12. 2022 za imetnike Premium debetne in zlate kartice Visa Nove KBM. Ostale pogoje in več podrobnosti o ponudbi preberite tukaj in tukaj.
 


*Ugodnost trenutno ni na voljo.

**Možnost koriščenja ugodnosti je odvisna od razpoložljivosti.

 
Nova KBM

Brezplačno letno članstvo na Bidroom
 

Premium debetna ali zlata kartica Visa Nove KBM vam prinašata 12 mesecev brezplačnega članstva in popuste na platformi Bidroom, ki svojim članom ponuja širok nabor prvovrstnih namestitev.

Raziščite Bidroom ponudbo s tremi milijoni sob, brezplačnimi dodatnimi storitvami v sobah, dostopom do hotelskega wellness centra, popusti na izlete in potovanja, zgodnjo prijavo, pozno odjavo in številnimi drugimi ekskluzivnimi ugodnostmi. Vse to ob prihranku do 25 % v hotelih v primerjavi z drugimi hotelskimi platformami za rezervacijo.

Ugodnost lahko imetniki Premium debetne ali zlate kartice Visa Nove KBM izkoristite do vključno 31. 12. 2022. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj in tukaj.

 

 
premium visa ugodnosti nove kbm

10 % popusta v prodajalnah Slowatch


Zagotovite si ekskluzivno ugodnost, ki jo prinašata debetna kartica Premium in zlata kartica Visa Nove KBM. Obiščite naslednja prodajna mesta Slowatch:

Slowatch Omega butik Ljubljana
Slowatch Longines butik Ljubljana
Luksuzni butik Slowatch 1991 Ljubljana
Slowatch Montblanc butik Ljubljana
Slowatch Zlati časi Maribor.


Ob plačilu z debetno kartico Premium in zlato kartico Visa Nove KBM lahko do preklica izkoristite 10 % popusta na nakup ur in modnega nakita.

Popust velja za vse osebne nakupe, razen na omejene serije, ki jih določi trgovec. Popusti se med seboj ne seštevajo in jih ni mogoče zamenjati za gotovino. Več informacij o ponudbi, pogoje uveljavljanja popusta in obvestilo o preklicu oziroma veljavnosti ponudbe najdete tukaj.

 
Nova KBM

Do 15 % prihranka na Farfetch.com


Odkritje svet priznanih blagovnih znamk po ugodnejši ceni! Nove stranke pri nakupu v spletni trgovini Farfetch prihranite do 15 % pri plačilu s Premium debetno ali zlato kartico Visa Nove KBM.

Pri nakupu v vrednosti 400 EUR prejmete 25 EUR popusta.
Pri nakupu v vrednosti 800 EUR prejmete 80 EUR popusta.
Pri nakupu v vrednosti 1200 EUR prejmete 180 EUR popusta.

Ugodnost velja do vključno 31. 12. 2022, izkoristite pa jo pri plačilu s Premium debetno ali zlato kartico Visa Nove KBM ter uporabi kode VISASIPREM22.

Ponudba je na voljo v količini za osebno uporabo. Ponudba velja samo za artikle po polni ceni in na izbrane blagovne znamke. Ponudba ne velja v povezavi z drugimi promocijskimi programi, razen če ni drugače navedeno. Seznam izključenih blagovnih znamk, ostale pogoje in več podrobnosti o uveljavljanju ugodnosti preberite tukaj.
 
 
visa ugodnost nove kbm

10 % popusta ob naslednjem nakupu v trgovini ZOOFA

Če vam veliko pomenijo lokalna izdelava, trajnostni materiali in cenite domače modne oblikovalce, sta vam obisk in nakup v trgovini ZOOFA na Miklošičevi 4 v Ljubljani pisana na kožo. Kreacije njenih ustvarjalcev so narejene v majhnih količinah ali celo unikatne.

Ob plačilu z debetno kartico Premium ali zlato kartico Visa Nove KBM lahko ob naslednjem nakupu uveljavite 10 % popusta na celoten znesek nakupa.

Ponudba velja do 31. 12. 2022. Za uveljavljanje popusta je potrebno predložiti račun preteklega nakupa, ki je bil izveden z izbrano premium kartico Visa Nove KBM v trgovini ZOOFA. Popusti se ne seštevajo. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.


 

 
Nova KBM

Lounge Key

 

S Premium debetno kartico Visa izkoristite brezplačen vstop v ekskluzivne letališke salone programa Lounge Key na več kot 1.100 svetovnih letališčih

Kot imetnik Premium debetne kartice Visa imate zagotovljen brezplačen vstop v letališke salone programa Lounge Key. Za brezplačen vstop za vas in enega vašega gosta potrebujete Premium debetno kartico Visa ali uporabite registracijsko kodo prek aplikacije Lounge Key, ki jo lahko namestite na svoj mobilni telefon. Več lahko preberete tukaj. 

 
visa ugodnost nove kbm

30 % popusta na Lux paket v Rimskih termah
 

Potopite se v objem pomirjujoče narave in se v čudovitem okolju Rimskih term predajte užitkom v zdravilni termalni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca. Privoščite si najboljše, kar vam ponuja stičišče tradicije in sodobnosti.


Imetniki Premium debetne ali zlate kartice Visa Nove KBM lahko do vključno 23. 12. 2022 v Rimskih termah izkoristite 30 % popusta na Lux paket.  Za unovčenje ugodnosti nas obiščite na recepciji term ali pa rezervirajte svojo ugodnost preko 03 574 2000, 03 574 2011 ali na booking@rimske-terme.si.

Ob rezervacijah nas opomnite in dopišite, da želite koristiti Premium ugodnost Visa. Ob plačilu bomo preverili ali bo plačilo opravljeno z izbranimi Visa karticami in vam priznali izbrano Visa ugodnost. 
Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm

Ostale Visa ugodnosti

Imetniki Premium debetne kartice Visa ali zlate kartice Visa Nove KBM lahko izkoristite tudi druge Visa ugodnosti.


VEČ O TEM

 
visa premium paket nova kbm osebno bančništvo

Vaša Premium debetna kartica Visa

 
  Za nakupe doma, v tujini ali na spletu
  Brezstično plačevanje
  Varnostna SMS sporočila ob uporabi Premium debetne kartice Visa za vas in vaše pooblaščence
  Izdaja in redna zamenjava kartice za vas in vaše pooblaščence
  Številne Visa ugodnosti
 

  ZANIMA ME