Nova KBM
 

Vprašalnik - Premium stranke

 

 

                                                                                               
 
* obvezna polja

»S POSLUHOM ZA VEČ«

Veseli nas, da vas zanima naša Premium ponudba. Vpišite svoje podatke in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali!

 
Vaši kontaktni podatki *
 
 
Ime* 
 
Priimek* 
 
E-mail naslov* 
 
Telefon* 
 
Kraj bivanja* 
 
Imate morda dodatna vprašanja? 
 
 
Izjava *
 
 
 
 
IZJAVA O VARSTVU PODATKOV 
 

V Novi KBM ravnamo z osebnimi podatki skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Pravilnikom o zavarovanju osebnih podatkov Nove KBM d.d. 
Z omenjenima dokumentoma se ureja obdelavo osebnih podatkov, postopke in ukrepe zavarovanja le-teh ter odgovornost in nadzor v procesih njihove obdelave. 

Uporabnik (fizična oseba) spletnega mesta banke, ki na slednjem opravi vnos (osebnih) podatkov, daje osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov in sicer dovoljuje banki, da zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, vpogleduje, shranjuje ali na drug način obdeluje njegove osebne podatke, ki jih vodi v zbirkah osebnih podatkov.
Uporabnik spletnega mesta je seznanjen in se strinja, da bo banka njegove osebne podatke uporabila za namen vzpostavitve kontakta z uporabnikom, priprave ponudbe in da lahko banka njegove osebne podatke (vključno z elektronskim naslovom in/ali telefonsko številko) uporabi tudi za namene izvajanja aktivnosti vzorčenja, anketiranja strank in statistične obdelave podatkov o strankah, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga ter da ga do preklica oz. še 3 leta po prenehanju poslovnega razmerja obvešča o ponudbi, novostih in ugodnostih, posreduje revije, brošure in drugo reklamno gradivo o celotni ponudbi banke in z banko povezanih družb (Skupina Nove KBM) z uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot so npr. telefon, osebna pošta, elektronska pošta, SMS ipd. Uporabnik spletnega mesta je seznanjen, da lahko s posredovanjem odjave na elektronski naslov info@nkbm.si od banke kadarkoli zahteva prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja določene v tej izjavi. 

Uporabnik spletnega mesta je seznanjen z dejstvom, da ima vsak posameznik v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, razen če je ta pravica omejena z veljavno zakonodajo.

 
 
*Strinjam se