Nova KBM
 

Čas je za doživetje okusov v izbrani družbi | NKBM

Sodelujte v Premium nagradni igri za kulinarična doživetja.

ČAS JE ZA DOŽIVETJE OKUSOV V IZBRANI DRUŽBI

Sodelujte v Premium nagradni igri za kulinarična doživetja.
 

Nagradna igra je končana.

Ste med nagrajenci? Po žrebanju, ki bo 23. 8. 2021, preverite svoj e-poštni nabiralnik.


 

Nova KBM

Nagradna igra je končana.

Ste med nagrajenci? Po žrebanju, ki bo 23. 8. 2021, preverite svoj e-poštni nabiralnik.Uživajte v kulinaričnem doživetju z izbrano družbo v JRE restavraciji

Za glavnega zmagovalca bo edinstveno kulinarično doživetje začinjeno z izbrano družbo po njegovem okusu, unikatno atmosfero in spoznavanjem chefa, ki bo zmagovalcu na Big Green Egg Akademiji ekskluzivno predstavil male trike velikih žar mojstrov. Če pa boste imeli srečo v drugo ali tretje, boste kulinarično izkušnjo lahko izkusili v poljubni restavraciji JRE.
 

Nova KBM Nova KBM   Nova KBM

 

Nova KBM
Glavna nagrada:
Big Green Egg žar in osebno srečanje s chefom na Big Green Egg Akademiji

 

Nova KBM
Dodatni nagradi:
2x darilni bon v vrednosti 250 eur v poljubni restavraciji JRE (velja za enkratno porabo)

 

 
 

Nova KBM

Ste imetnik Paketa Premium?


Možnost za osvojitev nagrade si kot obstoječa Premium stranka lahko povečate za dva krat, če v obdobju nagradne igre k banki pripeljete prijatelja.
 

Tudi nove stranke, ki v času Premium nagradne igre sklenete Paket Premium, si možnosti za osvojitev nagrade povečate za dva krat.


 

 

Nova KBM
 

PREDANI VAŠIM VISOKIM CILJEM


V Paketu Premium smo združili naše najboljše storitve, ki vam bodo omogočile udobno, varno in enostavno finančno poslovanje. Nudimo vam poslovanje s pomočjo osebnega bančnika, prioritetno obravnavo v ločenih poslovnih prostorih ali na daljavo ter letno 360-stopinjsko finančno svetovanje z izdelavo finančnega načrta. Uživajte tudi v ekskluzivnih doživetjih, ki vam jih prinašajo Premium kartice. Za nove imetnike prvih 6 mesecev brezplačno.

VEČ O TEM