Nova KBM
 

Premium lepote bivanja | NKBM

Razvajajte svoje brbončice ob vrhunski kulinariki in se prepustite udobju z Visa ugodnostmi.

PREMIUM UGODNOSTI: LEPOTA BIVANJA

Razvajajte svoje brbončice ob vrhunski kulinariki in se prepustite udobju z Visa ugodnostmi.

 

 

Nova KBM
 

NOVO! V sodelovanju z JRE Slovenija predani vrhunskim kulinaričnim doživetjem

 

V okviru partnerskega sodelovanja Nove KBM in JRE Slovenija, združenja vrhunskih chefov in restavracij, med katerimi so tudi tiste z Michelinovimi zvezdicami, so vam na voljo številne dodatne ugodnosti, kot so darila v JRE restavracijah ob plačilu s premium karticami Nove KBM nad določenim zneskom, možnost udeležbe na MasterClass kulinaričnih delavnicah, druženja na vrhunskih kulinaričnih dogodkih in osebna srečanja s chefi.

 


 

 

Nova KBM

10 % popusta v restavraciji CUBORazvajajte svoje brbončice z odličnimi jedmi mediteranske kuhinje restavracije CUBO v Ljubljani.

Ob plačilu s Premium debetno kartico Visa, zlato kartico Visa ali katerokoli poslovno kartico Visa Nove KBM ali nekdanje Abanke lahko do 30. 6. 2021 izkoristite 10 % popusta ob prevzemu hrane v restavraciji CUBO.
 

 

Nova KBM

10 % popusta v hotelu Sunrose 7


Napolnite si baterije v butičnem hotelu Sunrose 7 z vrhunsko kulinariko, vinsko kletjo in wellnessom v Bohinju. Ob direktni rezervaciji prek spletne strani hotela vnesite kodo CAMP-NKBM in prejmite 10 % popusta na nočitve.
 

Ugodnost lahko do 30. 6. 2021 izkoristite pri plačilu s Premium debetno kartico Visa in zlato kartico Visa Nove KBM ali nekdanje Abanke. Popust se ne sešteva z drugimi popusti in ga ni mogoče uporabiti ob plačilu s turističnimi boni. 

 
Nova KBM


Premium darilo v Chateau Ramšak
 

Uživajte v nepozabnem glamping doživetju med vinogradi v luksuznih šotorih in pravljični drevesni hiški z zasebno teraso, kjer vas bo pričakal tudi vroč jacuzzi pod zvezdnatim nebom. Ob rezervaciji dveh ali več nočitev prek spletne strani www.chateauramsak.com/si ali reservations@chateauramsak.com prejmete še premium darilo: steklenico domačega vina Ramšak po svoji izbiri.

 

Ugodnost lahko do 21. 9. 2021 izkoristite imetniki debetne kartice Premium ter zlate kartice Visa Nove KBM ali nekdanje Abanke ob plačilu nastanitve na recepcij. Ob rezervaciji v opombo zapišite, da želite izkoristiti »Visa Nova KBM ugodnost – Chateau Ramšak«.

 
Nova KBM


Ostale Visa ugodnosti


Imetniki Premium debetne kartice Visa ali zlate kartice Visa Nove KBM lahko izkoristite tudi druge Visa ugodnosti.


VEČ O TEM