Nova KBM
 

Premium lepote bivanja | NKBM

Razvajajte svoje brbončice ob vrhunski kulinariki in se prepustite udobju z Visa ugodnostmi.

PREMIUM UGODNOSTI: LEPOTA BIVANJA

Razvajajte svoje brbončice ob vrhunski kulinariki in se prepustite udobju z Visa ugodnostmi.

 

 
Nova KBM

NOVO! V sodelovanju z JRE Slovenija predani vrhunskim kulinaričnim doživetjem

 

V okviru partnerskega sodelovanja Nove KBM in JRE Slovenija, združenja vrhunskih chefov in restavracij, med katerimi so tudi tiste z Michelinovimi zvezdicami, so vam na voljo številne dodatne ugodnosti, kot so darila* v JRE restavracijah ob plačilu s premium karticami Nove KBM nad določenim zneskom, možnost udeležbe na MasterClass kulinaričnih delavnicah, druženja na vrhunskih kulinaričnih dogodkih in osebna srečanja s chefi.
 


* Premium darila se izključujejo z drugimi posebnimi ponudbami in ugodnostmi v JRE restavracijah, na primer ob izbiri oz. naročilu posebej za Teden restavracij kreiranih menijev.

 
Nova KBM
10 % popusta v restavraciji CUBORazvajajte svoje brbončice z odličnimi jedmi mediteranske kuhinje v restavraciji CUBO v Ljubljani.
 

Ob plačilu s Premium debetno ali zlato kartico Visa ter poslovno kartico Nove KBM lahko do 1. 7. 2022 izkoristite 10 % popusta na jedi in izbrane pijače*.

 


*Nabor pijač, ki spadajo v popust, določi restavracija.


 

 
Nova KBM


10 % popusta Gourmet pakete Jezeršek e-cateringa 
 

Preverjen recept za popolno pogostitev so vrhunske jedi Jezerškovih kuharskih mojstrov, ki vam jih dostavijo na izbrano lokacijo.

Do 31. decembra 2021 pri plačilu s Premium debetno ali zlato kartico Visa ter poslovno kartico Visa Nove KBM in uporabo kode NKBM-JEZPREM na nakup kateregakoli Gourmet paketa v spletni trgovini Jezeršek e-catering prejmete 10 % popusta.


 

 
Nova KBM


Premium darilo v Chateau Ramšak
 

Uživajte v nepozabnem glamping doživetju med vinogradi v luksuznih šotorih in pravljični drevesni hiški z zasebno teraso, kjer vas bo pričakal tudi vroč jacuzzi pod zvezdnatim nebom. Ob rezervaciji dveh ali več nočitev prek spletne strani www.chateauramsak.com/si ali reservations@chateauramsak.com prejmete še premium darilo: steklenico domačega vina Ramšak po svoji izbiri.

Ugodnost lahko do 30. 9. 2022 izkoristite imetniki debetne kartice Premium ter zlate kartice Visa Nove KBM ob plačilu nastanitve na recepcij. Ob rezervaciji v opombo zapišite, da želite izkoristiti »Visa Nova KBM ugodnost – Chateau Ramšak«.

 
Nova KBM
10 % popusta v hotelu Sunrose 7


Napolnite si baterije v butičnem hotelu za polnoletne Sunrose 7 v Bohinju in obiščite nov hišni wellness Zlata vila ter se razvajajte z vrhunsko kulinariko iz lokalnih sestavin. Ob direktni rezervaciji prek spletne strani hotela vnesite kodo CAMP-NKBM in prejmite 10 % popusta na nočitve.

 

Ugodnost lahko do 1. 7. 2022 izkoristite pri plačilu s Premium debetno kartico Visa in zlato kartico Visa Nove KBM. Popust se ne sešteva z drugimi popusti in ga ni mogoče uporabiti ob plačilu s turističnimi boni. 
 

 
Nova KBM
10 % popusta v Nami

 

Dobrodošli v središču trendov, kjer vas razvajajo s prestižnimi imeni vrhunske in naravne kozmetike, priznanimi znamkami oblačil, obutve in dodatkov ter z največjo izbiro spodnjega perila v Sloveniji.

Za ljubitelje mode in lepote smo pripravili izjemno ugodnost, ki jo lahko do vključno 31. 3. 2022 izkoristite ob osebnem nakupu izdelkov v veleblagovnici Nama na Tomšičevi 2 v Ljubljani.

Ob nakupu izdelkov v skupni vrednosti nad 100 EUR in plačilu z debetno kartico Premium ali zlato kartico Visa Nove KBM prejmete 10 % popusta na celoten znesek nakupa.

Popust ne velja za spletne nakupe ter za že znižane izdelke in akcije in ga ni mogoče zamenjati za gotovino. Velja na ponudbo v pritličju in prvih treh nadstropjih.

Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
Nova KBM

10 % popusta v prodajalnah Slowatch


Zagotovite si ekskluzivno ugodnost, ki jo prinašata debetna kartica Premium in zlata kartica Visa Nove KBM. Obiščite naslednja prodajna mesta Slowatch:

Slowatch Omega butik Ljubljana
Slowatch Longines butik Ljubljana
Luksuzni butik Slowatch 1991 Ljubljana
Slowatch Montblanc butik Ljubljana
Slowatch Zlati časi Maribor.


Ob plačilu z debetno kartico Premium in zlato kartico Visa Nove KBM lahko do preklica izkoristite 10 % popusta na nakup ur in modnega nakita.

Popust velja za vse osebne nakupe, razen na omejene serije, ki jih določi trgovec. Popusti se med seboj ne seštevajo in jih ni mogoče zamenjati za gotovino. Več informacij o ponudbi, pogoje uveljavljanja popusta in obvestilo o preklicu oziroma veljavnosti ponudbe najdete tukaj.

 
Nova KBM

30 % popusta na Lux paket v Rimskih termah
 

Potopite se v objem pomirjujoče narave in se v čudovitem okolju Rimskih term predajte užitkom v zdravilni termalni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca. Privoščite si najboljše, kar vam ponuja stičišče tradicije in sodobnosti.


Imetniki Premium debetne ali zlate kartice Visa Nove KBM lahko do vključno 31. 12. 2021 v Rimskih termah izkoristite 30 % popusta na Lux paket.

Za unovčenje ugodnosti nas obiščite na recepciji term ali pa rezervirajte svojo ugodnost preko 03 574 2000, 03 574 2011 ali na booking@rimske-terme.si. Ob rezervacijah nas opomnite in dopišite, da želite koristiti Premium ugodnost Visa. Ob plačilu bomo preverili ali bo plačilo opravljeno z izbranimi Visa karticami in vam priznali izbrano Visa ugodnost.

Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
Nova KBM

Brezplačna spalna maska v trgovini Ikona
 

Odkrijte umetnost nakupovanja v trgovini s konceptom Ikona v Ljubljani, ki ponuja skrbno izbrane izdelke s področja mode, lepote in hrane.

Ob nakupu nad 150 EUR in plačilu z debetno kartico Premium ali zlato kartico Visa Nove KBM prejmete spalno masko znamke Chiara Ferragni v vrednosti 30 eur.

Ugodnost lahko izkoristite v
trgovini Ikona v Ljubljani, nasproti Mestne hiše ter v spletni trgovini www.ikonaljubljana.si, kjer si darilo zagotovite z vnosom kode VISASMART.


Ponudba velja do 31. 12. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Darila ni mogoče zamenjati za gotovino. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
Nova KBM

10 % popusta ob naslednjem nakupu v trgovini ZOOFA

Če vam veliko pomenijo lokalna izdelava, trajnostni materiali in cenite domače modne oblikovalce, sta vam obisk in nakup v trgovini ZOOFA na Miklošičevi 4 v Ljubljani pisana na kožo. Kreacije njenih ustvarjalcev so narejene v majhnih količinah ali celo unikatne.

Ob plačilu z debetno kartico Premium ali zlato kartico Visa Nove KBM lahko ob naslednjem nakupu uveljavite 10 % popusta na celoten znesek nakupa.

Ponudba velja do 31. 12. 2021. Za uveljavljanje popusta je potrebno predložiti račun preteklega nakupa, ki je bil opravljen od 15. 6. 2021 do vključno 31. 12. 2021 in izveden z izbrano premium kartico Visa Nove KBM v trgovini ZOOFA. Popusti se ne seštevajo. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.


 

 
Nova KBM

Ostale Visa ugodnosti

Imetniki Premium debetne kartice Visa ali zlate kartice Visa Nove KBM lahko izkoristite tudi druge Visa ugodnosti.


VEČ O TEM