Nova KBM

Premium doživetje z ogledom operete Netopir | NKBM

Premium doživetje z ogledom operete Netopir

Začnite tipkati, kar iščete

Premium doživetje z ogledom operete Netopir

10 januar 2020
DOGODKI
 
Leto 2020 smo začeli z novim dogodkom za naše Premium stranke Vzhodne Slovenije, poimenovanim Premium doživetje z ogledom operete Netopir. Sproščeno druženje pred ogledom operete je potekalo v Slovenskem narodnem gledališču Maribor (SNG Maribor), za popestritev pa so poskrbeli artista na hoduljah duo Kre.aktiv in pianist Jan Sever.

Predsednik uprave Nove KBM, John Denhof, je na sprejemu pozdravil več kot 300 zbranih gostov, ki so si po sprejemu brezplačno ogledali opereto Netopir. Povedal je, da je ponosen na mnoge ugodnosti, ki so jih deležni imetniki našega Paketa Premium. Med ugodnostmi so tudi brezplačen vstop v letališke salone Lounge Key za imetnike Visa Premium debetne kartice (in enega njihovega gosta) ter vabila na podobne Premium dogodke, kot je bil slednji. Omenil je tudi, da je Nova KBM že 60 let ponosni sponzor ali donator SNG Maribor in da so pred kratkim podpisali novo 3-letno pogodbo o sponzorstvu.

Še niste naš komitent oz. bi želeli postati imetnik Paketa Premium, ki ga lahko kar 6 mesecev brezplačno preizkušate? Več o Paketu Premium ter o Premium ugodnostih dobite na https://www.nkbm.si/premium.


 
 
 
 
Fotogalerija