Nova KBM
 

Premium bančništvo še dostopnejše | NKBM

V letu 2021 smo Premium bančne storitve razširili na nove lokacije, s čimer smo še dostopnejši. Svoja Premium vrata smo odprli na 17 novih lokacijah.

Premium bančništvo še dostopnejše

24 maj 2021
PREMIUM NOVOSTI
V letu 2021 smo Premium bančne storitve razširili na nove lokacije, s čimer smo še dostopnejši. Svoja Premium vrata smo odprli na 17 novih lokacijah. Z razširjeno mrežo Premium osebnega bančništva vam tako omogočamo, da glede na vaš kraj bivanja ali zaposlitev najdete vam najbližjega osebnega bančnika in za vas najprimernejšo lokacijo.
 

Z letošnjim letom vam na kar 29 lokacijah po Sloveniji omogočamo poslovanje s pomočjo osebnega bančnika, s katerim se vnaprej dogovorite za termin srečanja in si tako zagotovite poslovanje brez čakalnih vrst ter nasvet, ko ga potrebujete. Prav tako se lahko z osebnim bančnikom dogovorite za sestanek na drugi lokaciji, s čimer prihranite čas in bančne posle opravite npr. kar na svojem delovnem mestu.

Morebitno spremembo osebnega bančnika lahko opravite na novi lokaciji, hitro in enostavno. Najbolje pa je, da se predhodno po e-pošti ali telefonu dogovorite za termin sestanka.

Več o lokacijah in osebnih bančnikih

 
 
Fotogalerija