Nova KBM
 

Pravi trenutek za Novo KBM | NKBM

Pravi trenutek za Novo KBM

Pravi trenutek za Novo KBM

2 april 2019
OBVESTILA
Nova KBM je slovesno odprla prenovljeno poslovalnico na Stritarjevi ulici v Ljubljani, ki se od sedaj naprej ponaša s še sodobnejšim videzom ter prijetnejšo izkušnjo za obiskovalce.
 
 Na odličnem dogodku ob otvoritvi se je zbralo več kot 100 gostov, ki so uživali ob poslušanju izjemnega godalnega kvarteta Broken strings. Zbrane je nagovoril predsednik uprave Nove KBM – John Denhof, ki je zbranim gostom zaupal, da je ponosen na to, da Nova KBM uspešno sledi zastavljenemu cilju postati najboljša banka do leta 2020.

John Denhof: »Skupaj s partnerstvom s Pošto Slovenije smo tudi v Osrednji Sloveniji z Ljubljano najbolj dostopna banka. Naši komitenti lahko storitve opravljajo na poštah, ob tem tudi digitalna uporaba raste 30% letno.« 

Danijela Kranjc, direktorica Podružnice Osrednja Slovenija: »Zahvaljujem se celotni ekipi za podporo in pomoč pri prenovi poslovalnice, da je vse tako potekalo kot je moralo. Prvi odzivi naših strank so odlični, pa tudi zaposleni se bolje počutimo na obnovljeni lokaciji. Obstoječe in bodoče komitente vljudno vabimo v naše nove prostore.«

Za nove komitente prenovljene Ljubljanske poslovalnice so v Novi KBM pripravili tudi ugodno akcijo Pravi trenutek, ki nudi kopico ugodnosti za fizične, kot tudi za pravne osebe.  
 
Fotogalerija