Nova KBM
 

Poslovalnice in bankomati | NKBM

Na enem mestu preverite kje se nahajamo.

POSLOVALNICE IN BANKOMATI

 
Zaradi ukrepov preprečevanja širjenja novega koronavirusa stranke obveščamo, da:

Zaradi ukrepov preprečevanja širjenja novega koronavirusa stranke obveščamo, da:

  • delovni čas poslovalnic prilagajamo zdravstvenim razmeram in potrebam naših strank, zato vljudno prosimo, da spodaj preverite delovni čas poslovalnice, ki jo nameravate obiskati.
  • je do nadaljnjega začasno zaprta poslovalnica Celje na Cankarjevi ulici 1 v Celju. Stranke lahko vse bančne storitve opravljajo v poslovalnici nekdanje Abanke na Aškerčevi ulici.
  • je do nadaljnjega začasno zaprta poslovalnica Šoštanj, na Cesti Lole Ribarja 6. Stranke lahko vse bančne storitve opravljajo v naslednji najbližji poslovalnici nekdanje Abanke v Velenju.
  • je do nadaljnjega zaprto specializirano bančno okence Radovljica, ki se nahaja znotraj pošte na Kranjski cesti 1 v Radovljici. Stranke lahko vse bančne storitve opravljajo v naslednji najbližji poslovalnici Kranj 1, na Nazorjevi 3 v Kranju.
  • je do nadaljnjega začasno zaprta poslovalnica Ljubljana 2 na Linhartovi cesti 9 v Ljubljani. Stranke lahko vse bančne storitve opravijo v najbližji poslovalnici Bežigrad na Dunajski cesti 48 v Ljubljani.
  • je do nadaljnjega začasno zaprta poslovalnica Kidričeva na Kidričevi ulici 18 v Novi Gorici. Stranke lahko vse bančne storitve opravijo v najbližji poslovalnici Erjavčeva na Erjavčevi ulici 2 v Novi Gorici.
  • je do nadaljnjega začasno zaprta poslovalnica CMH na Krekovem trgu 6 v Celju. Stranke lahko vse bančne storitve opravijo v najbližji poslovalnici Aškerčeva na Aškerčevi ulici 10 v Celju.
  • je do nadaljnjega začasno zaprta poslovalnica Novo mesto v Mercator centru na Ljubljanski cesti 47 v Novem mestu. Stranke lahko vse bančne storitve opravljajo v najbližji poslovalnici Nove KBM na Rozmanovi ulici 16 v Novem mestu.

Stranke tudi obveščamo, da bo zaradi prenove do 1. februarja 2021 zaprta poslovalnica Tabor na Kardeljevi cesti 61 v Mariboru. Stranke lahko vse bančne storitve opravljajo v najbližji poslovalnici Cesta zmage, ki se nahaja na naslovu Cesta zmage 98 v Mariboru.


Stranke vljudno prosimo, da ob obisku poslovalnic spoštujejo zaščitne ukrepe, s katerimi ščitijo svoje in zdravje naših zaposlenih: v poslovalnici se lahko hkrati nahaja omejeno številko strank – število je zapisano ob vhodu v poslovalnico, pred poslovalnico in v njej je nošenje zaščitnih mask obvezno ob hkratnem spoštovanju najmanj 2-metrske varnostne razdalje, ob prihodu v poslovalnico in ob odhodu si stranka razkuži roke, ves čas pa spoštuje tudi higieno kašlja in se ne rokuje.

Stranke lahko veliko bančnih poslov opravijo tudi prek spletne ali mobilne banke in bankomatov. Tisti, ki še ne uporabljajo Bank@Neta in mBank@Neta, si ju lahko aktivirajo v samo minuti kar od doma. Ste pozabili geslo? Ponastavite si ga lahko tukaj.  
 

POSTANITE UPORABNIK  
Če želite poiskati najbližjo poslovalnico, v iskalnik vpišite naslov, kraj ali poštno številko.
Nova KBM Nova KBM
POSLOVALNICE
Nova KBM Nova KBM
POŠTE
Nova KBM Nova KBM
BANKOMATI
Nova KBM Nova KBM
ABANKA
BANKOMATI
Nova KBM Nova KBM
SKB - OTP
BANKOMATI
Iščete poslovalnico, poštno enoto ali bankomat?
S klikom na ustrezno ikono si zožajte nabor zadetkov.
Bančne poslovalnice
Poštne enote
BANKOMATI NOVE KBM
BANKOMATI SKB – OTP
BANKOMATI ABANKE
keyboard_arrow_left
Seznam
Zemljevid