Nova KBM
 

Poslovalnica Mozirje se 14.6.2021 združuje s Poslovalnico Žalec | NKBM

Poslovalnica Mozirje se 14.6.2021 združuje s Poslovalnico Žalec

Poslovalnica Mozirje se 14. junija 2021 združuje s Poslovalnico Žalec

31 maj 2021
OBVESTILA
Zaradi vse več možnosti opravljanja bančnih storitev prek spletne in mobilne banke ter spremenjenih navad naših strank, smo v Novi KBM sprejeli odločitev, da nekatere enote združimo. Hkrati gradimo tudi priložnosti, da smo našim strankam dostopni prek najrazličnejših klasičnih in sodobnih prodajnih poti.
 

V ponedeljek, 14. junija 2021, bomo združili Poslovalnico Mozirje s Poslovalnico Žalec.
 

Strankam Poslovalnice Mozirje bomo poslovanje na dan združitve brezplačno prenesli v Poslovalnico Žalec, o čemer bodo stranke tudi obveščene. Poslovalnica Žalec je strankam na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 12. uro ter med 14. in 17. uro. Stranke lahko vse bančne storitve opravljajo v kateri koli poslovalnici Nove KBM po državi, aktualne delovne čase poslovalnic pa lahko spremljajo tukaj
 

Strankam v Mozirju na sedanji lokaciji ostaja na voljo tudi bankomat naše banke. Naj ob tem še spomnimo, da lahko naše stranke vse najpogostejše bančne storitve opravljajo tudi na poštah Pošte Slovenija.

 

Svoje bančne storitve lahko stranke opravijo tudi prek spletne banke Bank@Net in mobilne banke mBank@Net, ki sta prejeli naziv najboljša spletna in mobilna banka v Sloveniji in s katerima lahko poslujejo od koderkoli 24 ur na dan, ne glede na delovni čas poslovalnic banke ali pošt.

 

Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da bodo naše cenjene stranke z opravljanjem bančnih storitev zadovoljne.