Nova KBM
 

Posebna ponudba | NKBM

Preverite katere novosti in posebne ponudbe smo pripravili za vas! Za vas zbrane na enem mestu.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI


Vsak mesec za vas pripravimo pregled ponudbe bančnih storitev.
Preverite kaj smo za vas pripravili ta mesec.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI

paket komplet nova kbm odpri digitalno

OBOGATILI SMO PAKET KOMPLET

 
V Paket Komplet smo dodali kar dve novi ugodnosti. Poleg vseh obstoječih ugodnosti sta vam sedaj na voljo tudi letno vodenje trgovalnega računa in za 25 % nižja vstopna oz. distribucijska provizija v vzajemne sklade v ponudbi banke. Cena paketa pa ostaja nespremenjena. Sklenite Paket Komplet zdaj!


več o tem
 

IZJEMNA PONUDBA ZA UPORABNIKE A1

 
A1 uporabniki, ki boste postali naše nove stranke, lahko izkoristite izjemno ponudbo in sklenete Paket Komplet ter prejmete predplačniško kartico Visa Nove KBM z darilom dobrodošlice 40 EUR.

Posebna ponudba velja le do 31. 12. 2022.


VEČ O TEM
 
Nova KBM

ODPRITE BREZPLAČEN NET RAČUN

 
Odprite Net račun z brezplačnim vodenjem prek mBank@Neta in preizkusite že 3. leto zapored najboljšo spletno in mobilno banko. S predplačniško kartico Visa izkoristite ugodnosti pri izbranih partnerjih banke in poskrbite za varno potrjevanje spletnih kartičnih plačil z mDenarnic@.


VEČ O TEM
 

RAZDELITE VELIKE NAKUPE NA MANJŠE OBROKE

 

Z vsakim obročnim nakupom se uvrstite tudi v žreb za glavno nagrado 1.000 EUR ter stranski nagradi 500 EUR in 300 EUR. Štejejo vsi nakupi v trgovinah, na spletu in v tujini. Več nakupov, ki jih razdelite na obroke, pomeni večjo možnost za osvojitev nagrade.
 

Več o tem
 
Nova KBM

PLAČUJTE Z VISO IN OSVOJITE OSEBNI AVTOMOBIL KIA RIO
 

Do 18. 12. 2022 sodelujte v Visa Qatar nagradni igri in se potegujte za osebni avtomobil Kia Rio ter enega od štirih televizorjev Hisense 55U7HQ. Sodelujete tako, da potrdilo o plačilu s kartico Visa registrirate na obrazcu ter se tako uvrstite v žreb za nagrade. Štejejo vsi nakupi v trgovinah, na spletu in v tujini. Več transakcij in registracij kot opravite, večje so vaše možnosti za zmago. 

 
VEČ O TEM
 

OSVOJITE 5.000 EUR ZA NAKUP NA MIMOVRSTE=)


Nakupujte s kartico Visa Nove KBM na mimovrste=) in se potegujte za glavno nagrado v vrednosti 5.000 EUR! Vsi registrirani člani, ki bodo do vključno 24. 12. 2022 opravili spletni nakup in takoj plačali s kartico Visa Nove KBM, bodo samodejno vključeni v nagradno igro. Nagrade bodo izplačane v obliki promocijske kode v vrednosti posamezne nagrade in se lahko koristijo samo na mimovrste=) do 28. 2. 2023.


VEČ O TEM