Nova KBM
 

Posebna ponudba | NKBM

Preverite katere novosti in posebne ponudbe smo pripravili za vas! Za vas zbrane na enem mestu.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI


Vsak mesec za vas pripravimo pregled ponudbe bančnih storitev.
Preverite kaj smo za vas pripravili ta mesec.

Nova KBM

Nova KBM v družbi najboljših

 
Nova KBM je letos potrdila naziv Superbrands, kar pomeni, da je blagovna znamka dokazano edinstvena, jo potrošniki poznajo, ji zaupajo in se z njo poistovetijo.

Odličnost, za katero si na vseh področjih poslovanja prizadevamo v eni največjih slovenskih finančnih institucij, je bila prepoznana tako med strankami kot tudi v strokovnem svetu, ki vsako leto izbere tiste blagovne znamke na slovenskem trgu, ki izpolnjujejo stroge kriterije. Smo dokazano zaupanja vredna banka. Smo dokazano zaupanja vredna znamka.

Vam, našim cenjenim strankam, pa se za izkazano zaupanje zahvaljujemo, tudi s posebno ponudbo, ki smo jo pripravil za vas.
 
 

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI ZA MESEC JUNIJ

Najboljše stvari se splača deliti

 


Plačilo s kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM razdelite na obroke in osvojite 1.000 EUR.

Do 15. 9. 2021 se z vsakim obročnim nakupom s kartico Visa Nove KBM z odloženim plačilom uvrstite v žreb za glavno nagrado 1.000 EUR ter stranski nagradi 500 EUR in 300 EUR. Štejejo vsi nakupi v trgovinah, na spletu in v tujini. Več obročnih nakupov pomeni več možnosti za osvojitev nagrade.

 

 VEČ O NAGRADNI IGRI    
 
 
Nova KBM
Ustvarite svoj sanjski dom z ugodnim stanovanjskim kreditom

 
Svojo željo po sanjskem domu lahko do 30. 9. 2021 uresničite še ugodneje. Stanovanjski kredit z obdobjem odplačila do 10 let je imetnikom Paketa Komplet na voljo po izjemno ugodni 1,65-odstotni fiksni obrestni meri, imetnikom Paketa Premium in udeležencem programa Banka na delu pa po še ugodnejši 1,60-odstotni obrestni meri. Kredit z obdobjem odplačila do 15 let lahko imetniki Paketa Komplet najamete po 1,75-odstotni fiksni obrestni meri, če se odločite za obdobje odplačila do 20 let, pa po 1,85-odstotni fiksni obrestni meri.

Preverite informativni izračun za različna obdobja odplačila, oddajte povpraševanje in pridobite sebi prilagojeno ponudbo.
 

 VEČ O PONUDBI    INFORMATIVNI IZRAČUN
 
 

Osebni račun odprite v 10 minutah kar s pametnim telefonom


Nove stranke lahko sedaj pri Novi KBM odprete osebni račun ali sklenete Paket Komplet povsem digitalno kar prek mobilne banke mBank@Net.
 

Prenesite mobilno banko mBank@Net in v 10 minutah odprite osebni račun ali sklenite Paket Komplet popolnoma digitalno.


Nova KBM     Nova KBM


VEČ O TEM
 
Nova KBM

Vrhunsko pripravljeni na nove poslovne etape
 

Za pametno poslovanje potrebujete pametne nasvete najboljših strokovnjakov. Zato za kar najvišjo kakovost vsakdanjega poslovanja sklenite paket Smart Business, ki vključuje celovite poslovne bančne storitve in samodejno odobren osnovni limit na računu.

Vsem novim strankam omogočamo 6 mesecev brezplačno vodenje paketa.VEČ O TEM
 

Ugodnosti za imetnike kartic Visa Nove KBM
 

Imetniki kartic Visa Nove KBM lahko izkoristite številne ugodnosti, ki vam jih prinaša nakupovanje s plačilno kartico Visa. Z Viso bo zdrav življenjski slog še dostopnejši, preživljanje prostega časa pa še prijetnejše. Preverite seznam ugodnosti, ki so vam na voljo, in prihranite z Viso.

 
Nova KBM

Varno poslovanje
 

Poslovanje ljudi se vse bolj seli na digitalne poti - ob uporabi socialnih medijev, plačilnih kartic in mobilnih naprav se povečuje izpostavljenost različnim vrstam prevar na spletu. V Novi KBM je varno poslovanje ena ključnih prioritet, zato smo pripravili posebno spletno stran, na katerem predstavljamo najpogostejše prevare in nasvete, kako ravnati, če postanemo žrtev goljufov.

Kako vešči ste prepoznavanja spletnih prevar in kako dobro poznate pasti, ki jih nastavljajo spletni prevaranti? Rešite kratek kviz in preskusite svoje znanje!


VEČ O TEM          KVIZ
 

Izkoristite pol leta brezplačne uporabe POS-terminalov


Brezgotovinska plačila so varna, v času covid-19 pa med strankami tudi vedno bolj priljubljena. Izkoristite posebno ponudbo Nove KBM in tudi vi omogočite svojim strankam udobno in varno plačevanje s plačilnimi karticami ali mobilno denarnico.

Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 30. 6. 2021 izkoristite pol leta brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje.


VEČ O TEM
 
Nova KBM

Osvojite svoj cilj hitro in preprosto
 

Izberite Kredit Naprej in si zagotovite do 30.000 evrov v nekaj minutah. Brez stroškov odobritve do 31. 12. 2021. Tudi za stranke drugih bank.

Stranke Nove KBM ga lahko sklenete tudi preko spletne banke ali telefona.VEČ O TEM              


 
 

Uporabljajte Bank@Net ali mBank@Net

 

Prihranite čas in denar. Aktivirajte najboljšo spletno ali mobilno banko v Sloveniji v 2020 Nova KBM  in se pridružite več tisočim zadovoljnim uporabnikom!