Nova KBM
 

Vredno si je podariti zaupanje. | NKBM

Na poti v novo leto smo s skupni močmi lahko še uspešnejši. Srečno 2022!

VREDNO SI JE PODARITI ZAUPANJE


Na poti v novo leto smo s skupnimi močmi lahko še uspešnejši.

Srečno 2022!

            

Nova KBM  Nova KBM  Nova KBM

Konec leta je čas, ko se ozremo na prehojeno pot. Združeni smo pogumno in odločno osvajali manjše in večje cilje, ki smo si jih zadali. Ponosni smo, da ste nam stali ob strani in veseli, če smo na tej poti upravičili tudi vaše zaupanje.

Leto pa ne prinaša konca, temveč svež začetek in nov zagon. Vredno je ostati skupaj in si podariti zaupanje, saj lahko le tako v prihajajočem letu osvajamo tudi najzahtevnejše etape.

Nova KBM  Nova KBM  Nova KBM

 

PONOSNI SMO NA NAŠE MALE IN VELIKE ZMAGE

 Nova KBM

Že drugo leto zapored smo osvojili lovoriki za najboljšo spletno in mobilno banko v Sloveniji.
 
Nova KBM

V prvem letu od uvedbe smo dosegli, da je mobilna denarnica mDenarnic@ najboljša v Sloveniji in osvojili še eno zmago na področju digitalnih rešitev.
 
  Nova KBM

Najdostopnejša banka v Sloveniji z več kot 900 bančnimi točkami.
 
 
Nova KBM

Z uvedbo digitalnega odpiranja bančnih računov in sklenitve Paketa Komplet tudi v skrbi za zdravje in varnost strank omogočili hiter in enostaven pristop k banki na daljavo, od kjerkoli. Brez odvečnih papirjev in poti.
 
 Nova KBM
Več kot 200.000 zadovoljnih uporabnikov vseh naših bančnih paketov.
Nova KBM

Ponosni smo na zmage vseh naših sponzorirancev. Kar nekaj jih je bilo prav veličastnih in nepozabnih.
 
 
 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

 
Nova KBM

POVEŽITE NAJPOMEMBNEJŠE BANČNE STORITVE ZA ODLIČNO CENO


Zmagovalna kombinacija storitev v Paketu Komplet vam omogoča vrsto ugodnosti. Sklenite ga v 10 minutah kar iz udobja svojega doma prek mBank@Net. Za nove komitente ob sklenitvi do konca decembra 6 mesecev brezplačno vodenje paketa.

VEČ O TEM

 
Nova KBM

ZMAGOVALNA IZBIRA ZA DOM PO VAŠI MERI
 

S stanovanjskim kreditom Nove KBM si ustvarite dom po svoji meri. Preverite izjemno ponudbo in naredite informativni izračun zdaj.

VEČ O TEM 

 
Nova KBM

OSVOJITE SVOJ CILJ HITRO IN PREPROSTO

 

S Kreditom Naprej si lahko zagotovite do 30.000 evrov tudi preko spletne banke ali telefona. Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov.

VEČ O TEM 

 
Nova KBM

PREDANI VAŠIM VISOKIM CILJEM


Ciljna črta vrhunskih finančnih dosežkov je preprosto dosegljiva, ko vas vodi vaš osebni bančnik v Paketu Premium z vrhunskimi storitvami in ekskluzivnimi ugodnostmi. Prvih šest mesecev je preizkus brezplačen.

VEČ O TEM

 
Nova KBM

VRHUNSKO PRIPRAVLJENI NA NOVE POSLOVNE ETAPE


Izberite paket Smart Business za samostojne podjetnike in mikro podjetja, ki vključuje celovite poslovne bančne storitve. Za vse nove stranke prvih šest mesecev brezplačno vodenje paketa.

VEČ O TEM

 
Nova KBM

NAJLEPŠE STVARI SE SPLAČA DELITI
 

S plačilno kartico z odloženim plačilom Visa Nove KBM nakup razdelite na obroke ali cel mesec nakupov plačajte le enkrat na mesec. Izkoristite posebno ponudbo do konca decembra: 1 leto brezplačne članarine za nove imetnike.

VEČ O TEM