Nova KBM
 

Plačilne kartice | NKBM

Plačilne kartice

 

PLAČILNE KARTICE

 

Na naslov podjetja, ki ga imamo zavedenega v našem sistemu, ste brezplačno prejeli nove poslovne debetne kartice Visa, ki so nadomestile vse obstoječe debetne kartice BA Maestro in Visa.

Ob prejemu nove poslovne debetne kartice Visa ste s priloženim obvestilom prejeli tudi pomembne informacije v zvezi s PIN številko nove kartice.

Aktivno je tudi SMS obveščanje o transakcijah s kartico, če je bilo aktivirano na dosedanji kartici. Z SMS sporočilom boste obveščeni o vsaki transakciji, ne glede na znesek transakcije. Storitev SMS obveščanja po kartici je možna samo na eno telefonsko številko, in sicer na številko imetnika kartice pooblaščene osebe. Za kartice Visa velja omejitev zaporednih brezstičnih nakupov brez vnosa PIN-a na 75 evrov oziroma 3 zaporedne nakupe v tuji valuti (ko je omejitev dosežena, je potreben vnos PIN-a ne glede na znesek transakcije).


Ostale najpomembnejše novosti:

  • Limiti poslovanja ostajajo isti kot na obstoječih karticah.
  • Z novo debetno kartico ni več možno izvajati pologov gotovine preko bančnih avtomatov. Pologe lahko opravljate v vseh poslovalnicah banke ali poštah.
  • Z novimi karticami Visa smo zamenjali tudi vse poslovne kartice z odloženim plačilom Visa ali MasterCard. Uporabniki ste nove kartice in PIN številke prejeli do sredine meseca decembra 2020. Limit poslovanja je enoten in je na razpolago tako za nakupe kot za dvige gotovine v skladu z dnevnimi omejitvami, hkrati pa so v veljavi tudi mesečni limiti.
  • Če je uporabnik lastnik tako kartice MasterCard kot Visa, je prejel samo kartico Visa, z limitom poslovanja, ki je bil določen kot seštevek limitov na dosedanjih karticah.

 

Po izteku že plačane letne članarine za plačilne kartice zavarovanja, vezana na plačilne kartice (nezgodno, turistično), ne bodo več podaljšana, zavarovalno kritje preneha.

VEČ O PLAČILNIH KARTICAH


 
 
Tukaj najdete najpogostejša vprašanja in odgovore.