Nova KBM
 

OM Prvi landing | NKBM

OM Prvi landing

NOVA KBM IN ABANKA ZDRUŽENI


Nova KBM in Abanka sta se združili. Združena banka se imenuje Nova KBM d.d. Abanka je z dnem pripojitve prenehala obstajati kot samostojna pravna oseba, vse obveznosti in pravice banke pa je kot njena pravna naslednica prevzela Nova KBM. 


POGOSTA VPRAŠANJA PREDNOSTI


 
 

Nova KBMStranke Nove KBM

lahko opravljajo storitve enako kot doslej, in sicer v poslovni mreži Nove KBM in na poštah. Ko bodo predvidoma v začetku leta 2021 povezani tehnični sistemi obeh bank, bodo stranke Nove KBM lahko opravljale storitve tudi v poslovalnicah nekdanje Abanke.
 

Nova KBMStranke nekdanje Abanke

lahko opravljajo storitve enako kot doslej, in sicer v poslovni mreži Abanke. Ko bodo predvidoma v začetku leta 2021 povezani tehnični sistemi obeh bank, bodo stranke Abanke lahko opravljale storitve tudi v poslovni mreži Nove KBM in na poštah.
 

POVEZUJEMO NAJBOLJŠE IZ OBEH BANK

NAJBOLJ DOSTOPNA MREŽA BANČNIH TOČK

Že zdaj vam Nova KBM ponuja najširšo poslovno mrežo v državi. Združena banka vam bo še bližje.

Prvi korak smo naredili – od 1. aprila 2020 je vsem strankam Nove KBM in Abanke na voljo skupna mreža več kot 400 bankomatov po vsej Sloveniji, kjer lahko z debetno kartico brezplačno dvigujete gotovino in vpogledujete v stanje na računu


VEČ O TEM
 
SODOBNO DIGITALNO BANČNIŠTVO  

Nenehno izboljšujemo sodobne digitalne poti do bančnih storitev. Ponosni smo, da sta Bank@Net in mBank@Net prepoznana kot najboljša spletna in mobilna banka v Sloveniji.

Prek spletne ali mobilne banke ter kontaktnega centra vam je na voljo vse več storitev brez obiska poslovalnice, varno, kadarkoli in kjerkoli. 


VEČ O TEM
 
NAJBOLJŠI FINANČNI PRODUKTI IN STORITVE  

V Skupini Nove KBM vam ponujamo široko paleto kakovostnih finančnih storitev po konkurenčnih cenah, a ne le to – poleg bančnih so vam na voljo zavarovalniške, lizinške in investicijske storitve. In mnoge bomo še izboljšali!
 
 

VAS ZANIMA VEČ?

Tukaj najdete odgovore na najpogostejša vprašanja o združitvi Nove KBM in Abanke.