Nova KBM
 

Obogatili smo paket Premium | NKBM

V letošnjem letu smo paket Premium obogatili z dodatnimi ugodnostmi...

Nadgrajen Paket Premium

18 april 2018
PREMIUM NOVOSTI
V letošnjem letu smo Paket Premium obogatili z dodatnimi ugodnostmi.
 

V skladu s sloganom Premium bančništva »S posluhom za več« naše aktivnosti in produkte usmerjamo v to, da so uglašeni z vami in vašimi željami. Zato poskrbimo tudi, da je naša ponudba prilagojena potrebam naših strank.

 

Obogaten Premium paket, v katerem smo zajeli vse pomembne postavke, ki jih naše najpomembnejše stranke potrebujete in vam omogočajo hitro in enostavno poslovanje, med drugim vključuje debetno kartico Visa z višjim dnevnim limitom dviga na bankomatu, v višini 1.000 EUR in seveda brezplačnimi dvigi na vseh bankomatih znotraj Evropske unije.

Na Premium račun je vezana dovoljena prekoračitev sredstev (limit) v višini 2.000 EUR ter od 1. maja 2018 še dodatna dovoljena prekoračitev sredstev v višini do 10.000 EUR*. brez stroškov, odvisno od kreditne sposobnosti stranke.

Odobren je višji znesek zaupanja na zlati kartici MasterCard, ki je prav tako del paketa.

Spletna banka in prenovljena mobilna banka sta seveda nujnost sodobnega bančništva in sta kot taki vključeni v Premium paket.

Za vlaganje v sklade, ki jih upravljata družbi KBM Infond in Raiffeisen Capital Management (RCM), velja za imetnike Premium paketa poseben, 50% popust na vstopno provizijo, ob tem pa še 2 brezplačni uri investicijskega svetovanja upravljalcev premoženja o naložbah v finančne instrumente.

V paket so vključene tudi direktne bremenitve, nižje obrestne mere za potrošniške in stanovanjske kredite ter polovični stroški odobritve pri stanovanjskih kreditih. Od 1. maja 2018 bodo vključeni še trajni nalogi ter boljša obrestna mera za depozite nad 6 mesecev.

 

Premium bančništvo je namenjeno našim najpomembnejšim strankam. Zato vabimo vse, ki še niste imetnik Premium paketa, da se nam pridružite. 
V paket Premium smo zajeli vse pomembne storitve, ki jih potrebujete in vam omogočajo hitro in enostavno poslovanje. Prvih 6 mesecev ga lahko uporabljate brezplačno.

Poleg zaokrožene ponudbe storitev je temelj Premium bančništva osebni bančni svetovalec. Ta vam bo vse delovne dni na voljo preko mobilnega telefona ali v posebej prirejenih Premium poslovnih prostorih banke. Skupaj s strokovnim timom svetovalcev bo poskrbel za vse vaše vsakodnevne finančne posle.

 

Celotno ponudbo paketa si lahko pogledate tukaj.  
 
Fotogalerija