Nova KBM
 

Obisk poslovalnic svetujemo le v nujnih primerih | NKBM

Obisk poslovalnic svetujemo le v nujnih primerih

Obisk poslovalnic svetujemo le v nujnih primerih

27 oktober 2020
OBVESTILA
Ker nam je zdravje naših strank in zaposlenih pomembno, obiske bančnih poslovalnic svetujemo le v nujnih primerih. Veliko vsakdanjih bančnih storitev lahko stranke opravijo kar iz udobja svojega doma z uporabo najboljše spletne in mobilne banke Bank@Net oz. mBank@Net, pri bančnih opravilih pa lahko starejšim pomagajo tudi pooblaščenci na računih, sorodniki ali prijatelji, ki jim zaupajo.
 

V petek, 30. oktobra, na dan izplačila pokojnin, je pred bančnimi poslovalnicami običajno gneča. Zaradi trenutnih zdravstvenih razmer upokojencem svetujemo, da tokrat ne obiščejo poslovalnice, ampak raje:
 

  • denar dvignejo na bankomatu. Upokojencem, ki imajo bančno kartico, svetujemo, da namesto v poslovalnici, dvig opravijo na bankomatu, saj se bodo na tak način izognili nepotrebnim stikom z ljudmi.
  • prosijo za pomoč pooblaščence na svojem računu, sorodnike ali prijatelje, ki jim zaupajo. Ti lahko plačajo položnice stranke prek svojih digitalnih poti in naročijo potrebščine preko spletnih trgovin. Tako stranki ni treba priti v bančno poslovalnico in se izogne tudi poslovanju z gotovino. Pooblaščene osebe lahko gotovino, ki jo stranke potrebujejo, dvignejo na bankomatih namesto njih.
  • v primeru vprašanj, pokličejo v poslovalnico. Naši bančni strokovnjaki so vam dostopni tudi po telefonu ali elektronski pošti.

Nova KBM


Če se obisku poslovalnice kljub različnim možnostim poslovanja na daljavo stranka ne more izogniti, prosimo, da spoštuje zaščitne ukrepe: v poslovalnici se lahko hkrati nahaja omejeno številko strank – število je zapisano ob vhodu v poslovalnico, pred poslovalnico in v njej je nošenje zaščitnih mask obvezno ob hkratnem spoštovanju varnostne razdalje, najmanj 2 metra, ob prihodu v poslovalnico in ob odhodu si stranka razkuži roke, ves čas pa spoštuje tudi higieno kašlja in se ne rokuje.
 

Poslovalnice Nove KBM so strankam na voljo po prilagojenem delovnem času, od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro. Poslovalnici Europark Maribor in Aleja Ljubljana sta odprti tudi ob sobotah, in sicer med 8. in 12. uro. Aktualne delovne čase poslovalnic lahko preverite tukaj