Nova KBM
 

Kartice z odloženim plačilom in obročne kreditne kartice | NKBM

Kartice z odloženim plačilom in obročne kreditne kartice

 

KARTICE Z ODLOŽENIM PLAČILOM IN OBROČNE KREDITNE KARTICE

 

Lastnost vaše obročne kartice se je spremenila. Svoje nakupe, višje od 50 EUR, lahko razdelite na največ 12 obrokov, če boste v 60 minutah po nakupu odgovorili na prejeto SMS-sporočilo.

Izbiranje obrokov poteka odslej po vaši presoji, saj nakup ne bo samodejno razdeljen na dva obroka. Če ne boste odgovorili na prejeti SMS, boste za nakup bremenjeni v enkratnem znesku.

Ob izteku veljavnosti plačilne kartice z odloženim plačilom oz. obročne kartice oz. predčasni zamenjavi kartice bo le-ta zamenjana s kartico z odloženim plačilom Visa, ki omogoča plačilo na obroke. Če imate več kartic z odloženim plačilom, bodo ob izteku veljavnosti prve kartice vse kartice zamenjane z eno Visa kartico z odloženim plačilom, ki omogoča plačilo na obroke. Ob zamenjavi več kartic bodo sešteti limiti vseh kartic, ki predstavljajo skupno mesečno omejitev porabe po vseh kanalih.

Z SMS sporočilom boste z novo kartico Visa obveščeni o vsaki transakciji, ne glede na znesek transakcije.

Za kartice Visa velja omejitev zaporednih brezstičnih nakupov brez vnosa PIN-a na 75 evrov oziroma 3 zaporedne nakupe v tuji valuti (ko je omejitev dosežena, je potreben vnos PIN-a, ne glede na znesek transakcije).


VEČ O KARTICAH Z ODLOŽENIM PLAČILOM

 
 
Tukaj najdete najpogostejša vprašanja in odgovore.