Nova KBM
 

Debetne kartice | NKBM

Debetne kartice

 

DEBETNE KARTICE

 

Ko boste po pošti prejeli novo debetno ali predplačniško kartico Visa Nove KBM, boste prejeli tudi dopis s pomembnimi informacijami v zvezi s PIN številko, zato prosimo, da dopis skrbno preberite.

Novo kartico boste lahko pričeli uporabljati predvidoma s 1. januarjem 2021, ko bomo aktivirali vaš račun. Do takrat uporabljajte svojo obstoječo kartico.
Na novi debetni ali predplačniški kartici bodo limiti poslovanja isti, kot jih imate na obstoječi kartici, prav tako bo aktivno SMS-obveščanje o transakcijah, če ste imeli aktiviranega na dosedanji kartici.

Zaradi preprečevanja morebitnih zlorab je z vsemi debetnimi Visa karticami omejeno dvigovanje gotovine na bankomatih, ki niso skladni s standardi EMV. Če želite debetne kartice Visa uporabljati na tovrstnih bankomatih, vas prosimo, da si uredite aktivacijo v eni od poslovalnic banke oz. preko kontaktnega centra.
Z SMS sporočilom boste z novo kartico Visa obveščeni o vsaki transakciji, ne glede na znesek transakcije.

Uporabniki Abasms boste še naprej prejemali SMS-sporočila za opravljene transakcije s plačilnimi karticami. Za sporočila ne boste več plačevali skupnega nadomestila. Več informacij o nadomestilih za posamezno vrsto obveščanja najdete v novem Ceniku nadomestil za posle s potrošniki. VEČ O DEBETNIH KARTICAH VISA


 
 
Tukaj najdete najpogostejša vprašanja in odgovore.