Nova KBM
 

Novinarska konferenca in predstavitev programskih novosti v okviru Festivala Ljubljana | NKBM

Nova KBM je že vrsto let eden pomembnejših sponzorjev Festivala Ljubljana, s katerim smo drevi znova podpisali pogodbo o sodelovanju.

Novinarska konferenca in predstavitev programskih novosti v okviru Festivala Ljubljana

19 maj 2016
OBVESTILA
Nova KBM je že vrsto let eden pomembnejših sponzorjev Festivala Ljubljana, s katerim smo drevi znova podpisali pogodbo o sodelovanju.
 
Drevi so organizatorji Festivala Ljubljana predstavnikom medijev predstavili program letošnjih festivalskih dogodkov.  G. Aleksander Batič, izvršilni direktor Nove KBM, področje Poslovne mreže je ob tej priložnost povedal:  "V skladu s strategijo družbene odgovornosti Nova KBM podpira mnoge kulturne ustanove, projekte in organizacije. Tako pomembno prispeva k razvoju kulture, obenem pa krepi pozitivne vrednote  v okolju, v katerem deluje. Tudi po nedavni spremembi lastništva Nove KBM ostajamo partnerji kulturnih ustanov in mnogih drugih organizacij. Nova KBM uresničuje svojo družbeno odgovorno vlogo podpornika tudi s pokroviteljstvom Festivala Ljubljana, ki slovensko prestolnico vsako poletje obogati s pestrim kulturnim in družabnim dogajanjem. Ljubljana je tako postala nepogrešljiva točka ljubiteljev festivalov iz celotne Evrope, kar dokazuje, da so prireditelji s kakovostnim vsebinskim izborom in organizacijsko dovršenostjo znali zgraditi in ohraniti ugled med obiskovalci, ki od festivalskega dogajanja pričakujejo le najboljše."
 

 
Nova KBM bo v okviru zastavljene strategije še naprej sodelovala v pri podpori kakovostnih projektov in smelo presojala tudi njihove poslovne vidike in učinke. 
 
 
 
 
Fotogalerija