Nova KBM

Nove ekskluzivne ugodnosti za Premium stranke v slovenskih JRE restavracijah | NKBM

Združenje JRE povezuje kreativne chefe in gostince, ki prihajajo iz 16 različnih držav, ustvarjajo v 350 restavracijah, imajo skupaj kar 180 Michelinovih zvezdic, združuje pa jih neskončna strast do gastronomije.

Začnite tipkati, kar iščete

Nove ekskluzivne ugodnosti za Premium stranke v slovenskih JRE restavracijah

6 junij 2022
PREMIUM NOVOSTI
Združenje JRE povezuje kreativne chefe in gostince, ki prihajajo iz 16 različnih držav, ustvarjajo v 350 restavracijah, imajo skupaj kar 180 Michelinovih zvezdic, združuje pa jih neskončna strast do gastronomije.
 

Nova KBM je ponosen poslovni partner JRE Slovenija, ki združuje kar 22 najboljših slovenskih restavracij v vseh slovenskih regijah, v katerih ste Premium stranke deležne vedno novih in izbranih ugodnosti: Galerija okusov, Pavus – Grad Tabor, Gostilna Repovž, Restavracija Atelje, Grič, TaBar, JB restavracija, Gostilna Rakar, Gostilna Mahorčič, Rizibizi, Gostilna Rajh, Gostilna pri Lojzetu, DAM boutique hotel & restaurant, Pikol restaurant, Špacapanova hiša, Hiša Franko, Restavracija Mak, Ošterija Debeluh, Hiša Raduha, Restavracija Danilo, Mama Marija in Hiša Linhart.

 

Odslej boste ob naročilu nad 80 EUR, ki ga boste plačali z Nova KBM Premium Visa debetno kartico, v katerikoli JRE Slovenija restavraciji prejeli posebno darilo – oljčno olje Jenko. Dodaten razlog, da obiščete te prestižne restavracije!

 

Verjamemo, da vas bo navdušila tudi škatlica za račune, ki je unikaten plod sodelovanja banke, JRE združenja in umetnice Bojane Križanec. Keramična škatlica je narejena po tehniki kintsugi – japonski tehniki popravljanja poškodovane keramike. Tehnika nas uči občudovati tisto, kar je nepopolno in nas nagovarja, da poškodovane predmete popravimo. Odlomljeni deli skodelice so namreč zlepljeni z lepilom, ki mu je dodan zlat prah, s čimer dobi izdelek še večjo vrednost in predaja sporočilo o trdnosti povezave. Škatlica tako simbolizira trdno partnerstvo Nove KBM in JRE Slovenija, verjamemo pa, da ponazarja tudi dragoceno in močno vez med vami in našo banko.

 

 
 
Fotogalerija