Nova KBM
 

Nova poslovalnica v nakupovalnem središču Aleja v Ljubljani | NKBM

Nova poslovalnica v nakupovalnem središču Aleja v Ljubljani

Nova poslovalnica v nakupovalnem središču Aleja v Ljubljani

8 maj 2020
OBVESTILA
 

Danes smo v novem nakupovalnem središču Aleja v ljubljanski Šiški odprli sodobno poslovalnico, ki je že četrta poslovalnica Nove KBM v prestolnici. 

Nova poslovalnica dopolnjuje ponudbo vrhunskega nakupovalnega središča in omogoča opravljanje bančnih poslov strankam Nove KBM in vsem, ki to še niso, kar med nakupovanjem. Med delovnim časom nakupovalnega središča Aleja bo obiskovalcem za dvige gotovine na voljo tudi bankomat Nove KBM.

V novi poslovalnici Aleja, ki bo v trenutnih razmerah preprečevanja širjenja koronavirusa poslovala s prilagojenim delovnim časom vsak delovnik med 8. in 14. uro, bo strankam na voljo celovita paleta finančnih storitev. S prostorsko zasnovo, ki je v skladu z modernimi bančnimi smernicami, zagotavlja veliko udobja, zasebnosti in individualno obravnavo strank. Tem bodo na voljo visoko usposobljeni in izkušeni bančni strokovnjaki.

Čeprav v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa nenujne obiske poslovalnic še zmeraj odsvetujemo, se ekipa poslovalnice Aleja v Šiški veseli obiska strank.