Nova KBM

NOVA KBM posluje nemoteno, začasno prekinjeno poslovanje z rublji | NKBM

NOVA KBM posluje nemoteno, začasno prekinjeno poslovanje z rublji

Začnite tipkati, kar iščete

NOVA KBM posluje nemoteno, začasno prekinjeno poslovanje z rublji

28 februar 2022
NAGRADE
Nova KBM, katere lastnika sta sklad Apollo in Evropska banka za obnovo in razvoj, posluje kot običajno.
 
To pomeni, da so našim strankam po običajnem delovnem času na voljo vse poslovalnice po državi, široka mreža bankomatov, nemoteno pa delujejo tudi digitalni kanali opravljanja bančnih storitev. Stranke lahko opravljajo vse bančne storitve, tako prek spletne ali mobilne banke kot ob obisku poslovalnice.

Začasno prekinjeno poslovanje z ruskimi rublji (RUB)

Nova KBM banka začasno prekinja celotno poslovanje z ruskimi rublji (RUB). Onemogočeno je izvajanje plačilnih transakcij, trgovanja in menjalniških poslov.

Prekinjen plačilni promet za prejemnike nakazil Sberbank

V skladu z odločbo Banke Slovenije je banki Sberbank v vseh plačilnih sistemih omejeno poslovanje. Z omejitvijo poslovanja je bilo za navedenega udeleženca onemogočeno posredovanje in prejemanje vseh tipov transakcij. Stranke Nove KBM vljudno prosimo, da s transakcijami za tega prejemnika počakajo do nadaljnjega.

Aktualne razmere skrbno spremljamo, finančni ukrepi, ki jih je proti Rusiji sprejela Evropska unija, neposrednega vpliva na poslovanje naše banke ne bodo imeli. Nova KBM ostaja stabilna in močna banka, zaradi tega pa tudi odgovoren partner tako zaposlenim kot strankam.