Nova KBM
 

Nova KBM v družbi najboljših | NKBM

Nova KBM v družbi najboljših

Nova KBM v družbi najboljših

5 februar 2021
OBVESTILA
 

Nova KBM je letos potrdila naziv Superbrands, kar pomeni, da je blagovna znamka dokazano edinstvena, jo potrošniki poznajo, ji zaupajo in se z njo poistovetijo. Odličnost, za katero si na vseh področjih poslovanja prizadevamo v eni največjih slovenskih finančnih institucij, je bila prepoznana tako med strankami kot tudi v strokovnem svetu, ki vsako leto izbere tiste blagovne znamke na slovenskem trgu, ki izpolnjujejo stroge kriterije.

 

Nova KBMNaziv Superbrands  nosi v Sloveniji manj kot 1 % blagovnih znamk, ki obstajajo na trgu, zato je uvrstitev med najuspešnejše, med blagovne znamke, ki odstopajo od konkurence na trgu, za našo banko veliko priznanje za preteklo in hkrati obveza za delo v prihodnje.

 

Zadovoljstvo strank je v središču naših prizadevanj in razvoja. Strankam prisluhnemo in se odzivamo na njihove potrebe, zato tudi produkte in storitve razvijamo in nadgrajujemo tako, da z njimi utrjujemo zadovoljstvo naših strank. Na prvo mesto postavljamo zaupanje med banko in stranko, ki ga krepimo s strateškimi partnerstvi, s katerimi povezujemo vrhunske finančne storitve in ugodnosti, ki med strankami spodbujajo tudi zdrav način življenja.

 

Verjamemo, da je tudi zato naša blagovna znamka cenjena in med strankami prepoznana. Hvala, cenjene stranke, ker nam zaupate.