Nova KBM

Nova KBM posebno pozornost posveča tudi starejši generaciji | NKBM

Nova KBM posebno pozornost posveča tudi starejši generaciji

Začnite tipkati, kar iščete

Nova KBM posebno pozornost posveča tudi starejši generaciji

2 oktober 2018
OBVESTILA
V Novi KBM si prizadevamo izboljšati svoje produkte in poslovne procese, znižati stroške za naše stranke ter jim ponuditi boljše in hitrejše možnosti sodelovanja.
 
 Med našimi komitenti je več kot 100.000 takšnih s hranilnimi knjižicami. Približno 40% jih koristi osebni račun s knjižico. Približno 60% pa ima odprto hranilno vlogo oziroma varčevanje s knjižico. Ker Nova KBM s 5. novembrom hranilne knjižice ukinja, bomo vsem komitentom storitev brezplačno nadgradili z debetnimi karticami, nov način poslovanja pa bo enostavnejši in omogočal več kot do zdaj.

Zavedamo se, da bodo nekatere stranke pogrešale vidno stanje na knjižicah, zato smo se odločili, da bodo lahko opravljene transakcije ter stanje na hranilni vlogi pregledali na izpiskih, ki jih bodo lahko brezplačno prejeli v katerikoli poslovalnici Nove KBM ali Pošte Slovenije. S tem bo prehod prijaznejši, poslovanje s kartončki v poslovalnicah pa bo tudi hitrejše.

Prav tako smo ob mednarodnem dnevu starejših organizirali izobraževanje v Domu Danice Vogrinec na temo: kako poslovati z debetnimi karticami. Naleteli smo na številna vprašanja, a hkrati pozitiven odziv zato bomo v mesecu oktobru izobraževanja ponovili v več domovih za starejše.

Verjamemo, da bodo komitenti, ki so bili navajeni na hranilno knjižico, novosti, ki jim bodo olajšale poslovanje, pozdravili. Hkrati se zavedamo, da si večina želi enostavnejšega poslovanja, a spremembe sprejmejo z zadržki. Nova KBM se s tem pridružuje večini slovenskih bank, ki poslovanja s hranilnimi knjižicami več ne omogočajo.

 

Možnosti

Bančna

kartica

Hranilna

knjižica

Dvigi gotovine in plačila položnic na bančnih avtomatih na voljo 24 ur na dan

DA

NE

Plačilo blaga ali storitev na prodajnih mestih

DA

NE

Enostavno brezstično poslovanje

DA

NE

Večja varnost pri uporabi bančne kartice (PIN)

DA

NE

Možnost uporabe spletne banke, kjer bo vaše poslovanje še lažje

DA

NE

Prejemanje mesečnih izpiskov na izbrani naslov

DA

NE