Nova KBM

Nova KBM podpira kulturo | NKBM

Nova KBM podpira kulturo

Začnite tipkati, kar iščete

Nova KBM podpira kulturo

22 junij 2018
KULTURA
 

Nova KBM ostaja zvesta spremljevalka kulturnih ustanov in dogodkov, tako v lokalnem kot nacionalnem okolju. Tudi letošnje poletje bo festivalsko obarvano, banka je ponovno podprla Festival Lent, ki vrata odpira danes.

John Denhof: »Kultura je naši banki zelo pomembna in trudimo se, da bi naše vrednote kot so navdih, razumevanje potreb ljudi, nenehno izboljševanje in učinkovitost vtkali v delo naših zaposlenih in v naše procese. Da bi dosegli takšno temeljito spremembo potrebujemo navdih, ki izhaja iz glasbe, kulture, plesa ...  V tem vidimo zelo dobro priložnost, da se približamo in pomagamo skupnosti, da razvijamo mlade umetnike in podpiramo nastope, ki jih vidimo na odru.«

Festival Lent, ki velja za enega največjih dogodkov te vrste pri nas bo ponovno razvajal z zabavnim in kulturnim dogajanjem za vse okuse in generacije. Nova KBM se bo v času festivala predstavila s številnimi bančnimi storitvami in produkti iz aktualne ponudbe, obiskovalcem omogočila mobilni bankomat, naš Dindin pa bo s svojim magičnim svetom poskrbel za otroke in njihove starše vsak dan festivalskega dogajanja. Oder Minoriti se letos imenuje oder Nove KBM, popestritev pa bo tudi ponovna postavitev plavajočega odra na Dravi, kjer se je banka prav tako pridružila lokalni iniciativi in s finančnim vložkom soomogočila postavitev le-tega. Banka bo mestu Maribor podarila tudi glasbeni koncert v izvedbi Glasbenega društva Nova, ki se bo odvijal v mestnem parku, v sredo 27.6. ob 19:30.

Poleg podpore Festivalu Lent banka namenja posebno pozornost kulturi tudi z generalnim pokroviteljstvom Slovenskega narodnega gledališča Maribor in pokroviteljstvom Festivala Ljubljana, ki prav tako vsako leto privabi številne ljubitelje kulture in umetnosti

V banki s tem vestno izpolnjujemo zastavljeno strategijo družbene odgovornosti, prispevamo k razvoju kulture in krepitvi pozitivnih vrednot v okolju v katerem delujemo.

 
 
Fotogalerija