Nova KBM
 

Nova KBM na PODIM konferenci o svoji uspešni digitalni transformaciji. Na voljo tudi popusti vstopnic za komitente. | NKBM

Nova KBM na PODIM konferenci o svoji uspešni digitalni transformaciji. Na voljo tudi popusti vstopnic za komitente.

Nova KBM na PODIM konferenci o svoji uspešni digitalni transformaciji. Na voljo tudi popusti vstopnic za komitente.

6 maj 2019
OBVESTILA
Nova KBM je kot univerzalna banka z najdaljšo, več kot 150-letno tradicijo bančništva v Sloveniji, vedno v koraku s časom. V svoje bančno poslovanje že desetletja uvaja najnaprednejše tehnološke rešitve in se kot taka lahko pohvali z napredno spletno ter mobilno banko Banka@Net, ki svojim uporabnikom nudi širok nabor digitalnih bančnih storitev.
 

Obenem je pri vpeljavi rešitev vedno odprta do sodelovanja s tehnološkimi zagonskimi podjetji, kar se je že v preteklosti izkazalo za odličen model vzajemnega partnerstva. Zagonska podjetja obenem že vrsto let podpira tudi v obliki sponzorstva najodmevnejšega startup in tehnološkega dogodka v regijah Alpe-Adria in Zahodnega Balkana – konference PODIM.

Na letošnji konferenci PODIM, ki bo potekala 21.-22. maja v Mariboru, bomo tako spregovorili o svojih izkušnjah pri vpeljavi tehnoloških rešitev s pomočjo start-upov ter predstavili tehnološko vizijo, ki smo si jo zastavili v uresničevanju cilja postati najboljša banka leta 2020.
 

Za komitente naše banke pripravili 20% popust na vstopnice

Kot ponosni sponzor PODIM konference 2019 smo za vse komitente Nove KBM, ki si želite cenejših vstopnic na najvplivnejši startup & tehnološki dogodek v regijah Alpe-Adria in Zahodnega Balkana, omogočili 20% popust. Pridobite ga tako, da ob registraciji kodo NKBM20 vpišete v polje Promocijska koda na spletni strani organizatorja konference. Popust velja na vse tri tipe vstopnic: Attendee, Investors, Corporates.
 

O konferenci PODIM

Konferenca PODIM je okno iz regije in v regijo za učinkovito mreženje, sklepanje poslov in izmenjavo izkušenj. Več o samem programu konference preberite tukaj.
 

 
 
Fotogalerija