Nova KBM

Nova KBM je skupaj z SKB vzpostavila skupno mrežo bankomatov z namenom izboljšati zadovoljstvo strank | NKBM

Nova KBM je skupaj z SKB vzpostavila skupno mrežo bankomatov z namenom izboljšati zadovoljstvo strank

Začnite tipkati, kar iščete

Nova KBM je skupaj z SKB vzpostavila skupno mrežo bankomatov

5 november 2018
OBVESTILA
Stranke SKB in Nove KBM lahko odslej brezplačno dvigujejo gotovino in preverjajo stanje na računih v širši skupni mreži bankomatov. Obe banki na ta način izboljšujeta svojo ponudbo in svojim strankam omogočata cenejši in lažji dostop do storitev na bankomatih.
 
Slovenija se uvršča na 16. mesto po številu bankomatov na prebivalca in slovenski potrošniki redno uporabljajo bankomate. Večina bank v Sloveniji strankam za dvige gotovine in preverjanja stanja na računih na bankomatih drugih bank zaračunava. Odslej so te storitve na skupni mreži bankomatov SKB in Nove KBM za stranke obeh bank brezplačne. 

Prednosti za stranke obeh bank sta lažja dostopnost bankomatov in večja razpoložljivost več kot 300 bankomatov na celotnem ozemlju Slovenije. Osnova za to pobudo je inovativno sodelovanje, odprto tudi za druge banke, z jasnim ciljem, da bi zadovoljili potrebe strank.

John Denhof, predsednik uprave Nove KBM, je ob tem dejal: "Partnerstvo Nove KBM in SKB je še eden pomemben korak k uresničitvi vizije Nove KBM, da postane "Najboljša banka 2020". Naše stranke, ki imajo paketa Komplet in Premium, že uživajo brezplačno uporabo katerega koli bankomatskega omrežja v vseh državah Slovenije in EU (kjer imajo EUR, SEK, RON) in od njih prejemamo zelo pozitivne povratne informacije o tej dragoceni funkciji. Sedaj, s sodelovanjem s SKB, lahko vse naše stranke koristijo razširjeno mrežo bankomatov brez plačila nadomestila. Skupna mreža pomeni 30-odstotno povečanje števila bankomatov, ki jih lahko stranke NKBM uporabljajo brezplačno. Našim strankam bo ta nova funkcija varčevanja z denarjem všeč."