Nova KBM
 

Nova KBM danes na PODIM konferenci deli svoje bogate izkušnje uspešne digitalne transformacije | NKBM

Nova KBM danes na PODIM konferenci deli svoje bogate izkušnje uspešne digitalne transformacije

Nova KBM danes na PODIM konferenci deli svoje bogate izkušnje uspešne digitalne transformacije

21 maj 2019
OBVESTILA
Vodstvo Nove KBM se je pred tremi leti s prihodom tujega lastnika odločilo, da še bolj odločno stopi na pot modernizacije in digitalizacije.
 

Danes se lahko pohvali z napredno spletno in mobilno banko (Bank@net in mBank@net), ki uporabnikom nudita širok nabor digitalnih bančnih storitev, izjemno široko mrežo bankomatov in procesi, ki zmanjšujejo papirno poslovanje. Obenem je pri vpeljavi rešitev vedno odprta do sodelovanja s tehnološkimi zagonskimi podjetji, kar se je že v preteklosti izkazalo za odličen model vzajemnega partnerstva. Zagonska podjetja obenem že vrsto let podpira tudi v obliki sponzorstva najodmevnejšega startup in tehnološkega dogodka v regijah Alpe-Adria in Zahodnega Balkana – konference PODIM.

Na letošnji konferenci PODIM, ki se je začela danes v Mariboru, bo Nova KBM na delavnici FinTech GENESIS delila svoje bogate izkušnje pri vpeljavi tehnoloških rešitev s pomočjo start-upov ter predstavila tehnološko vizijo, ki smo si jo zastavili v uresničevanju cilja postati najboljša banka leta 2020. Delavnica je namenjena predvsem izmenjavi mnenj in reševanju izzivov pod temo z naslovom Pritiski novih priložnosti se povečujejo. Nova KBM bo skupaj s Pošto Slovenije in Evropskim investicijskim skladom v treh urah pomagala zagonskim podjetjem Handcheque card iz Avstrije, Y7 iz Francije, Splitty Pay iz Italije, FinAnalytics iz Kosova ter Arvio iz Slovenije priti do inovativnih rešitev naloge.

O konferenci PODIM

Konferenca PODIM je okno iz regije in v regijo za učinkovito mreženje, sklepanje poslov in izmenjavo izkušenj. Več o samem programu konference preberite tukaj.

 

 
 
Fotogalerija