Nova KBM

Naša banka uspešna in prepoznavna na Ljubljanskem maratonu | NKBM

Naša banka uspešna in prepoznavna na Ljubljanskem maratonu

Začnite tipkati, kar iščete

Naša banka uspešna in prepoznavna na Ljubljanskem maratonu

30 oktober 2018
OBVESTILA
Ekipa bančnikov in bančnic Nove KBM je ponovno dokazala, da se s pogumom in vztrajnostjo lahko dosežejo še tako zahtevni cilji. Kljub močnim nalivom so na nedeljskem Ljubljanskem maratonu pretekli 10, 21 ali 42 km in dosegli pomembno osebno zmago!
 

Nova KBM, ki je že tretje leto sponzor največje tekaške prireditve v Sloveniji, se je na Ljubljanskem maratonu uspešno predstavila tudi več kot 10.000 tekmovalcem in obiskovalcem maratona ter sto tisočim po vsej Sloveniji, ki so maraton spremljali preko medijev in družbenih omrežij.

 

Bančniki smo v Ljubljani pritegnili veliko pozornosti: z enotnimi tekaškimi majicami, s številnimi transparenti ob tekaški progi, tisočerimi baloni in lepo opremljenim šotorom na glavnem prizorišču maratona - Trgu Republike. Tam so se zaposleni in stranke lahko ogreli in prepustili masažam izkušenih fizioterapevtom. Pripravili smo kar dve nagradni igri: sodelujoči na dan maratona so se lahko okrepčali z energetskimi smoothiji. Tisti pa, ki pa bodo do jutri preko družbenih omrežjih objavili fotografijo z balonom Nove KBM, se bodo lahko potegovali za lepe denarne nagrade. Več o tem si poglejte tukaj
 
Fotogalerija