Nova KBM
 

Nakupi na obroke | NKBM

Obročno plačevanje za vse, ki želite plačevati na obroke enostavno, diskretno in ugodno.

NAKUPI NA OBROKE

Vse, kar potrebujete, je plačilna kartica z odloženim plačilom Visa in storitev Varnostni SMS. Na obroke lahko delite plačila v fizičnih trgovinah kot tudi spletne nakupe, tako doma kot v tujini.


Poleg priročnosti vam plačevanje s kartico Visa Nove KBM prinaša tudi številne ugodnosti. Do 30. 6. 2022 lahko izkoristite posebno ponudbo: 1 leto brezplačne članarine za nove imetnike.


ZANIMA ME   VISA UGODNOSTI  
Nova KBM

Potrebujete le:

 plačilno kartico z odloženim plačilom Visa  in

storitev Varnostni SMS.

 
 

Nova KBMZa nakupe od 50 EUR do 5.000 EUR.

Odločite se lahko za 2 do 12 obrokov.*

*Posamezen obrok se obračuna v skladu z veljavnim cenikom.
 

Nova KBMAktivirajte Varnostni SMS za plačila na obroke.

Omogoča vam tudi dodatni nivo varnosti.

 
 
visa nagradna igra plačilna kartica nakupi na obroke

RAZDELITE VELIKE NAKUPE NA MANJŠE OBROKE
 

Do 30. 6. 2022 izkoristite posebno ponudbo za nove imetnike – 1 leto brezplačne članarine za kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM. Z njo boste večje nakupe doma, v tujini ali na spletu lahko razdelili na obroke, število obrokov pa določili sami v SMS-sporočilu oz. v mobilni banki mBank@Net ali spletni banki Bank@Net.


VEČ O TEM

 

POSTOPEK PLAČILA NA OBROKE

Nova KBM

Nakup opravite kot vsak drug nakup s plačilno kartico v fizičnih trgovinah ali na spletu. Dodatno dogovarjanje s trgovcem ni potrebno.


Nova KBM Po opravljenem nakupu prejmete varnostno SMS sporočilo, na katero odgovorite (v roku 1 ure). V sporočilo zapišete želeno število obrokov. 

Na primer: NovaKBM | število obrokov | koda, ki jo prejmete s SMS sporočilom: NovaKBM 2 35
 

Nova KBM Postopek je zaključen, ko prejmete povratno SMS sporočilo o potrditvi nakupa. 

Na primer: Vaše naročilo NovaKBM 2 35 je bilo sprejeto. Vaša Nova KBM

Če na sporočilo ne odgovorite, poravnate nakup v celoti v enem obroku, kot da gre za običajen nakup z odloženim plačilom.
 

Nova KBM NOVOST!
Če plačila niste razdelili na obroke v 60 minutah od opravljenega nakupa, ga lahko
po novem razdelite na obroke tudi pozneje v Bank@Netu ali mBank@Netu – in to vse do konca obračunskega obdobja za kartico.
 
 
nakupi na obroke sms razdelite plačilo

KUPITE TAKOJ, PLAČAJTE PA PO OBROKIH

 

»Ko je treba plačati poletni dopust, hkrati pa načrtovati stroške za prihajajoče šolsko leto, je nakupov več in si ne želite posegati pregloboko v svoj mesečni proračun. S kartico Visa z odloženim plačilom 'glavobola' zaradi stroškov ne boste le prenesli v naslednji mesec, ampak si boste plačila dejansko razdelili na toliko mesecev, da boste obroke poravnavali brez težav,« poudarja Tilen Krtelj, vodja poslovalnice Nove KBM v Izoli.

VEČ O OBROČNIH PLAČILIH
 
Vas zanimajo nakupi na obroke? Sklenitev je enostavna.

 
Kliknite na ZANIMA ME, oddajte svoje podatke in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

ZANIMA ME
 
Naši komitenti lahko kartico Visa z odloženim plačilom, ki omogoča tudi obročne nakupe, naročite tudi v vseh naših poslovalnicah, rednih poštah in specializiranih bančnih okencih v Sloveniji, preko spletne banke Bank@Net, mobilne banke mBank@Net ali na 080 17 70.
 
  
 

DOBRO JE VEDETI

Nova KBM

 OMEJITEV POSLOVANJA S PLAČILNIMI KARTICAMI V TUJINI

 
Preden odpotujete v tujino, preverite, ali se država, v katero potujete, nahaja na seznamu držav, kjer je zaradi preprečevanja morebitnih zlorab omejeno poslovanje s plačilnimi karticami.

VEČ O TEM
 

Nova KBM

 VARNO POSLOVANJE S KARTICAMI Plačilna kartica ima enako vrednost kot denar, zato je treba z njo varno ravnati, posebej pri nakupih preko spleta.


VEČ O TEM
 
 
plačilne kartice oddaja reklamacije preko spleta

PLAČILNE KARTICE - ODDAJA REKLAMACIJE


Ste zaznali neodobrene transakcije s plačilno kartico ali druge nepravilnosti, povezane s poslovanjem s kartico? Če so sporne transakcije že vključene v vaš izpisek, lahko reklamacijo oddate na naši spletni strani.

VEČ O TEM
 

VARNO POSLOVANJE S PLAČILNIMI KARTICAMIPreverite naše nasvete za varno uporabo plačilnih kartic in se seznanite z najpogostejšimi kartičnimi prevarami.


VEČ O TEM
 
Nova KBM
Nova KBM
KONTAKTNI CENTER

Naši strokovno usposobljeni sodelavci vam bodo pomagali kar preko telefona. Enostavno, varno in hitro – vse informacije brez obiska poslovalnice.

 
Nova KBM

BREZPLAČNA ŠTEVILKA

080 17 70