Nova KBM
 

Nagradna igra maraton | NKBM

Sodelujte v nagadni igri!. Napovejte čas zmagovalcev!

.
PRAVI TRENUTEK ZA ZMAGO Z NOVO KBM NA
VOLKSWAGEN 24. LJUBLJANSKEM MARATONU


Rekreativni in profesionalni tekači, pozor! V Novi KBM, ki je že vrsto let podpornica Volkswagen Ljubljanskega maratona, smo pripravili prav poseben tekaški izziv! Izziv je namenjen vsem tekačem, udeležencem teka na 10, 21 in 42 km, da premagate zastavljen cilj – čas, ki ga pretečete. S sodelovanjem v nagradni igri vas želimo motivirati, da napoveste in dosežete svoj čas teka!

V kolikor pa se ne nameravate udeležiti tekaške prireditve oziroma nameravate za vaše tekače navijati ob trasi, vas vabimo, da napoveste čas zmagovalca teka v kategorijah 10, 21 in 42 km ter prav tako sodelujete v žrebu za nagrado - poseben enourni ritual, ki vključuje piling in refleksno masažo stopal.

 
 SODELUJTE V NAGRADNI IGRI

Napovejte čas in si pritecite nagrado! V vsaki od kategorij teka na 10, 21 in 42 km nagradimo 1 tekmovalca, ki se bo s svojim napovedanim časom najbolj približal dejanskemu času lastnega teka. V nagradni igri pa lahko sodelujete tudi podporniki tekačev tako, da napoveste čas zmagovalnega teka na 10, 21 ali 42 km.

Zmagovalne napovedi bodo nagrajene z darilnim bonom za poseben enourni ritual, ki vključuje piling in refleksno masažo stopal!