Nova KBM
 

Nagradna igra - Napovej največjo daljavo v Planici | NKBM

Nova KBM je pokroviteljica finala svetovnega pokala v smučarkih skokih.

Nagradna igra - Napovej največjo daljavo v Planici

16 marec 2016
OBVESTILA
Nova KBM je pokroviteljica finala svetovnega pokala v smučarkih skokih.
 
Nova KBM v sklopu dogodka finala svetovnega pokala v smučarkih skokih v Planici organizira nagradno igro "Napovej najdaljšo daljavo".

Če želite sodelovati v nagradni igri morate izpolniti nagradni obrazec in oddati svojo napoved dolžine poleta v metrih na spletni strani www.nkbm.si/planica skupaj z osebnimi podatki. V nagradni igri lahko sodelujete tudi tako, da nam napoved pošljete prek e-pošte planica@nkbm.si.

Med vsemi sodelujočimi, ki bodo oddali svoje napovedi najdaljšega skoka v Planici na spletni strani www.nkbm.si/planica do petka, 18. 3. 2016 do 14. ure, bomo izžrebali 6 VIP vstopnic za ogled sobotne tekme svetovnega pokala v smučarskih skokih, ki bo 19. 3. 2016.

Vsi sodelujoči, ki bodo napovedali dejansko največjo dolžino poleta v metrih (z odstopanjem 0.5 metra) v Planici (velja za vse dni tekmovanja) do nedelje, 20. 3. 2016 do 11.30 ure bodo sodelovali še v glavnem žrebanju za izkušnjo letenja v vetrovniku Aerodium centra ter v žrebanju za štartne številke s podpisi slovenskih smučarskih skakalcev.

 
undefined

Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri najdete TUKAJ.